Cadoul potrivit pentru el

Luni, 18 Octombrie 2010, ora 18:10
3838 citiri
Cadoul potrivit pentru el
Foto: gifts.infoniac

Daca in privita cadourilor pentru sotii sau prietene ne-am lamurit in urma cu cateva saptamani, acum a venit timpul sa vedem ce putem cumpara pentru ziua sotilor sau partenerilor nostri de viata. In cazul in care se apropie o astfel de aniversare, te poti inspira din materialul urmator pentru cadou.

Se stie ca femeile intampina multe probleme atunci cand vine vorba despre alegerea unui cadou pentru un barbat, mai ales daca este vorba despre partenerul de viata. Cel mai dificil este atunci cand trebuie sa cumperi ceva pentru un barbat care are absolut tot ce isi doreste.

In primul rand trebuie sa stii ca sentimentele asociate cadoului sunt mult mai importante decat un dar foarte scump si luxos. Aminteste-ti ca darurile personalizate pot aduce un zambet pe fata oricui. Dar, concret, spre ce magazin te indrepti daca nu ai timp sa faci cu propriile maini ceva ce sa-l lase cu gura cascata?

O idee buna ar fi echipamentele sportive, bineinteles in cazul in care sotul tau are si astfel de preocupari, te sfatuieste Buzzle. Aproape toti barbatii sunt pasionati de sport, dar poate nu toti de acelasi. Asa ca, in functie de sportul favorit, poti achizitiona si cadoul.

De exemplu, daca partenerul tau este pasionat de sah, ii poti achizitiona o tabla de sah magnetica, foarte frumoasa. Daca ii place sa inoate, ii poti oferi un costum special. Si lista poate continua, in functie de sportul favorit.

Daca optezi pentru un ceas de mana, nu ai cum sa dai gres decat in cazul in care este genul care nu suporta aceste accesorii. Dupa ce am stabilit daca ii plac sau nu ceasurile, ramane de vazut ce model alegi. Ar fi bine sa analizezi bine ce fel de ceasuri mai are si sa alegi in functie de acestea. Barbatii sunt mandri de ceasurile lor si atunci cand primesc unul se comporta exact ca femeile cand primesc cercei sau coliere.

Daca ai impresia ca barbatii nu se comporta ca femeile cand vine vorba despre un cadou sentimental, te inseli. Un album cu fotografii de familie, poate fi un cadou foarte frumos pentru acesta, ba mai mult, il poate emotiona foarte mult. Poti include in album si fotografii de cand era mic, cu parintii sai sau cu prietenii din copilarie. Poti scrie cate ceva pe fiecare pagina a albumului, pentru a-i demonstra ca esti atenta la fiecare detaliu legat de viata ta.

De asemenea, un alt cadou bun pentru sotul tau este reprezentat de gadgeturi. Acestea merita sa fie mentionate printre cele mai reusite cadouri pentru 2010. Un laptop sau un notebook pot reprezenta cele mai bune solutii pentru un cadou. Nici un i-Pod, sau un telefon mobil nu reprezenta solutii de neluat in seama.

Patru trucuri pentru a alege un cadou pentru o femeie

Nimic nu ii enerveaza mai mult pe barbati, pe cei mai multi dintre ei, decat mersul la cumparaturi, asa ca il poti scapa de acest stres cumparandu-i tu ceea ce ii trebuie, ca doar ai si placere si antrenament.

Te poti orienta catre brandurile preferate sau obiecte vestimentare de care are nevoie in curand. Asigura-te ca hainele sunt de calitate, astfel incat sa reziste cat mai mult, pentru a-si aminti o perioada cat mai indelungata de timp ca le-a primit in dar de la tine. In plus, experimentata cum esti, sigur vei economisi si ceva bani.

Un alt tip de cadou poate avea legatura cu hobby-ul celui ce-ti sta alaturi. Barbatii dau multi bani pe hobby-urile lor, iar un ajutor din partea ta ar fi bine primit.

Doar in cazul in care esti sigura ca ii cunosti foarte bine gusturile in materie de produse de ingrijire te poti gandi sa ii cumperi ceva de genul acesta. Poti sa ii cumperi produse de barbierit, un parfum sau o crema.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#idei cadou pentru sot, #idei cadou pentru el , #relatii