Ce nu trebuie sa ii spui niciodata unei femei

Miercuri, 25 Ianuarie 2012, ora 12:08
5949 citiri
Ce nu trebuie sa ii spui niciodata unei femei
Foto: Care2

Nu de putine ori am auzit barbatii exclamand "Of, femeile astea!". Asta se intampla pentru ca, uneori, ei le spun partenerelor exact ceea ce nu trebuie.

Femeile sunt peste tot si, sincer, barbatii nu pot trai fara ele, insa au si momente in care nu pot trai cu ele. Care2 a realizat o lista a catorva lucruri pe care nu le poti spune unei doamne, bineinteles faca vrei sa ai parte de liniste.

Esti nebuna, Visezi sau Asa ceva nu s-a intamplat niciodata sunt doar cateva de pe lista cu ceea nu trebuie sa spui nici macar in gluma. Asta ii va da ei de inteles ca este mai putin inteligenta decat tine si o va pune in defensiva.

5 tipuri de femei de care sa te feresti

De ce trebuie sa dramatizezi atat de mult?. Ai spus asta? Asteapta-te la un scandal lung. Discutia a avut loc dupa ce tu ai vazut un meci de fotbal sau ai iesit cu prietenii la bere? E clar. Partenera ta sufera de sindromul lipsei de atentie si de aceea "dramatizeaza".

Arati bine. Nimic nu este mai rau decat sa ii dai de inteles ca este mediocra, iar ceea ce i-ai spus exact asta sugereaza. Vrei sa o faci sa se simta bine? Incearca sa spui "rochia asta este perfecta".

Analizezi totul mult prea atent. Femeile sunt migaloase, insa si barbatii actioneaza la fel atunci cand preiau atributiile partenerelor lor.

In sfarsit!. Spune asta si nu vei mai avea parte de liniste pana cand o sa ajungi la destinatie.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#relatii barbati femei, #relatii cupluri, #replici care supara femeile , #relatii
Comentarii
Poza ALTERNANTZA
ALTERNANTZA
rank 4
Da' daca spui "Hai siktir!", nu scapi mai...
Poza manea
manea
rank 4
Nu spui nimic, caci oricum nu au fost facute sa priceapa !