Cum poti afla daca te insala?

Duminica, 25 Aprilie 2010, ora 15:10
9477 citiri
Cum poti afla daca te insala?
foto: Forbes

Modul in care am ajuns sa folosim telefoanele mobile, retelele sociale si computerele ne condamna sa fim privati de intimitate si foarte usor de gasit, in primul rand, iar asta se poate vedea cel mai bine in cazul relatiile amoroase clandestine.

In ziua de astazi, ai sanse de 30% sa fii prins daca iti inseli partenerul, din cauza dovezilor lasate pe telefonul mobil, potrivit unui raport al retailerului american de electronice Retrevo, citat de revista Forbes.

Fiecare mesaj trimis sau primit lasa o urma, fie ca vorbim despre un e-mail sau un sms, ori de un mesaj pe Facebook sau un tweet. Toate aceste urme sunt foarte usor de

identificat, iar informatiile continute pot da in vileag cu usurinta infidelitatea.

O avocata din Bucuresti a dat 40.000 de euro ca sa afle daca o insala sotul

Oamenii incearca mereu sa tina pasul cu tehnologia, iar dupa cateva scandaluri rasunatoare, cei care insala au invatat sa-si stearga urmele, sau cel putin asa cred ei.

Fie ca vorbim despre camere video miniaturale, sisteme de localizare GPS sau aparate ce pot inregistrata toate cuvintele scrise de la tastatura, devine tot mai clar ca noii Casanova nu au deloc viata usoara.

O alta inventie extrem de utila sotilor incornorati este reportofonul miniatural cu comenzi vocale, ascuns in dormitor si programat sa inregistreze doar cand aude vocea partenerului.

Martorii tacuti ai infidelitatii

Desi cei mai multi oameni pot rezista tentatiei de a-si spiona partenerul, aproape 33% dintre femei si 30% dintre barbati nu se pot abtine sa nu se uite prin telefoanele sau computerele jumatatilor, potrivit studiului la care au participat 1.000 de americani.

Tinerii sub 25 de ani sunt cei mai suspiciosi, potrivit raportului, 38% dintre acestia avand obiceiul sa-si bage nasul in mesajele partenerilor.

Mai mult, 10% din tinerii care si-au spionat partenerii de viata spun ca au descoperit ca erau inselati si au pus capat relatiei, dupa ce le-au umblat prin telefon.

Te inseala iubita? Nu fi asa de sigur ca nu!

Nici oamenii casatoriti nu se lasa mai prejos, cand vine vorba de tehnici de spionaj, iar 36% dintre acestia au grija sa verifice periodic telefoanele mobile sau adresele de e-mail ale sotilor.

Pe masura ce inainteaza in varsta, oamenii tind sa nu-si mai insele partenerii, sau pur si simplu devin mai greu de prins asupra faptei, potrivit rezultatelor studiului, ce arata ca doar 3% din persoanele casatorite care si-au spionat partenerii au descoperit ca erau inselate.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#afla daca inseala, #aparate spionaj partener, #sisteme supraveghere partener , #relatii