Superba soție a lui Sergio Ramos, sfaturi pentru femeile însărcinate. Exercițiile cu care și-a menținut silueta de fotomodel VIDEO

Vineri, 20 August 2021, ora 13:15
2802 citiri
Superba soție a lui Sergio Ramos, sfaturi pentru femeile însărcinate. Exercițiile cu care și-a menținut silueta de fotomodel VIDEO
Pilar Rubio

În vârstă de 43 de ani, Pilar Rubio, soția celebrului fotbalist Sergio Ramos, își menține forma fizică de invidiat în ciuda faptului că e mamă a patru copii.

Jurnalistă și colaboratoare la diverse programe TV, Pilar este partenera de viață a lui Sergio Ramos (35 de ani), recent transferat de la Real Madrid la PSG.

Sergio Ramos si Pilar Rubio s-au cuplat în 2012, sunt căsătoriți din 2019 și au împreună patru băieți, Sergio Jr., Marco, Alex și Maximo Adriano.

Frumoasa Pilar are peste 6 milioane de ”urmăritori” pe Instagram, astfel că își permite să joace și rolul de ”influencer”. Astfel, într-o recentă postare, superba brunetă a fost dezvăluit felul în care și-a menținut silueta de fotomodel pe perioada ultimei sarcini.

”Aceste exerciții le făceam când eram însărcinată, sunt foarte ușoare și îmi permit să mă activez. O respirație sincronizată cu mișcările vă va optimiza antrenamentul. Respirația corectă este cheia”, a menționat Pilar Rubio.

#pilar rubio, #Sergio Ramos, #Femei, #insarcinata, #sfaturi , #stiri life style
Comentarii
Poza bagatorudesama
bagatorudesama
rank 5
Unul care face complimente pana si nevestelor altora