Europarlamentar PSD: Un singur om, paranoic, corupt, bolnav de putere si obsedat de control a reusit sa arunce tara in aer

Marti, 16 Ianuarie 2018, ora 08:55
6597 citiri
Europarlamentar PSD: Un singur om, paranoic, corupt, bolnav de putere si obsedat de control a reusit sa arunce tara in aer
Foto: Facebook/Catalin Ivan

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan afirma ca votul dat luni seara de social democrati, prin care s-a decis retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose, este ilegitim si iresponsabil iar in urma lui am pierdut cu totii.

Ivan mai spune ca Liviu Dragnea este "doar o umbra a lui Dady" si ca a reusit, prin oameni care depind de el, sa obtina o noua majoritate.

"Inca un vot ilegitim si iresponsabil in urma caruia am pierdut cu totii. Romania este aruncata nejustificat in criza la doar sase luni de la criza Grindeanu, nici pana astazi explicata. Comitetul Executiv National este rupt de partid. Baza partidului, organizatiile de partid, au transmis clar ca nu este de acceptat o noua daramare a propriului guvern.

Dragnea este doar o umbra a lui Dady. A reusit, prin oamenii care conduc interimar diferite organizatii judetene, oameni care depind de el, sa obtina o noua majoritate in acest sinistru CEx. Probabil ca va trebui sa desfiintam denumirea asta...poate chiar structura in sine, cand vom schimba statutul", scrie Catalin Ivan pe Facebook.

Europarlamentarul PSD considera ca Liviu Dragnea nu a castigat nimic, ci "a aprins fitilul unei revolte cum nu a mai fost vreodata in partid".

"Continuam lupta. Dupa ziua de astazi, tuturor le este clar ca nu mai putem continua asa. Urmeaza vremuri foarte grele pentru Romania, pentru PSD, pentru fiecare dintre noi.

Un singur om, paranoic, corupt, bolnav de putere si obsedat de control a reusit sa arunce tara in aer. Din nou", incheie Catalin Ivan.

Social-democratii au votat luni seara sa ii retraga sprijinul premierului Tudose, iar aceasta si-a semnat demisia, impreuna cu vicepremierul Marcel Ciolacu, imediat dupa CEx.

Demisia va fi trimisa lui Klaus Iohannis, insa exista voci care sustin ca presedintele ar putea sa nu o accepte.

Tudose a anuntat ca nu va asigura interimatul. Se pare ca acest rol il va indeplini vicepremierul Paul Stanescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea.

Deciziile in ce priveste a treia tentativa de premier vor fi luate marti intr-un nou CEx. Dragnea a anuntat insa ca nu va face el nicio propunere, pentru ca e evident ca "are o mana foarte proasta".

In schimb, a spus ca nu vede niciun motiv sa-si dea demisia din fruntea partidului si nici ca Iohannis sa nu numeasca inca un premier social-democrat, avand in vedere ca PSD-ALDE inca detin majoritatea.

I.O.

BEC a aprobat desființarea Alianței PSD-PNL pentru București. S-au creat alte 6 alianțe pentru toate sectoarele capitalei
BEC a aprobat desființarea Alianței PSD-PNL pentru București. S-au creat alte 6 alianțe pentru toate sectoarele capitalei
Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti a decis înregistrarea Acordului de desfiinţare a protocolului de constituire a Alianţei Electorale PSD-PNL încheiat la nivelul...
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
#Mihai Tudose demisie, #Catalin Ivan demisie Mihai Tudose , #presedinte PSD