Dragnea: Ponta trebuie sa clarifice ca nu sustine alt partid. Este un lucru firesc (Video)

Duminica, 11 Septembrie 2016, ora 20:49
2999 citiri
Dragnea: Ponta trebuie sa clarifice ca nu sustine alt partid. Este un lucru firesc (Video)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminica, ca Victor Ponta trebuie sa clarifice fara echivoc faptul ca nu sustine vreun alt partid in afara de PSD.

Dragnea a precizat ca discutia pe care a avut-o recent cu fostul premier a fost una relaxata, ca intre prieteni si ca aceasta survine la capatul unei perioade in care cei doi nu au avut "o comunicare foarte inteligenta".

"El trebuie sa clarifice fara dubiu fapul ca nu sustine alt partid. Este un lucru firesc, cinstit pe care trebuie sa-l faca orice membru PSD, care se implica in campanie, mai ales el", a declarat Liviu Dragnea referindu-se la recentele speculatii legate de o eventuala inscriere a lui Victor Ponta in Partidul Romania Unita.

Liderul PSD a afirmat ca recenta discutie pe care a avut-o cu Victor Ponta nu reprezinta o impacare intre ei, intrucat nu au fost certati, insa a admis ca, in ultima vreme, au existat disfunctionalitati de comunicare.

"Nu putem vorbi de impacare pentru ca nu ne-am certat. Am avut o comunicare nu foarte foarte inteligenta amandoi, am avut o discutie buna, lunga, in care am discutat ce se intampla azi in Romania, despre partid, despre viitor, din punctul meu de vedere discutia a fost buna, corecta, a fost una relaxata, ca intre doi prieteni vechi, la mine acasa", a spus presedintele PSD.

El a mai spus ca discutia cu Ponta nu s-a referit la functia pe care ar putea acesta sa o ocupe dupa alegeri. "Nu am discutat de functii, nu am discutat nici de functia in care ma vad eu sau alti colegi de-ai nostri, printre obiectivele noastre nu se regasesc ce functie ocupa unii sau altii", a conchis Dragnea.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, vineri, pe Facebook, ca Victor Ponta a fost cu o seara inainte la el acasa, unde au discutat "despre Romania, despre PSD si despre viitor". Acesta a precizat ca fostul premier va lupta alaturi de el si de colegii din partid pentru ca familiile din Romania sa aiba o viata mai buna.

In ultimele saptamani numerosi parlamentari de la mai multe formatiuni s-au inscris in PRU. Printre acestia ii amintim pe Constantin Popa, Cristian Rizea, Sebastian Ghita si chiar independentul Mihai Sturzu. Liderul PRU Bogdan Diaconu a sustinut mereu ca il asteapta si pe Victor Ponta, iar acesta i-a transmis ca o sa il ajute cu formatiunea sa.

Citeste si:
Între politizare și antidiscriminare: Cum arată componența CNCD, acuzată în trecut că ia decizii cu dublă măsură
Între politizare și antidiscriminare: Cum arată componența CNCD, acuzată în trecut că ia decizii cu dublă măsură
Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a fost implicat în ultimii ani într-o serie de scandaluri, instituția fiind acuzată că adesea ia decizii cu dublă măsură, taxând...
Care sunt prioritățile parlamentarilor în noua sesiune din toamnă. Lista legilor controversate sau întârziate
Care sunt prioritățile parlamentarilor în noua sesiune din toamnă. Lista legilor controversate sau întârziate
În mai puțin de jumătate de lună, parlamentarii se întorc la muncă unde au de rezolvat mai multe urgențe lăsate din urmă precum legile Justiției, Educației sau avertizorilor de...