Boc despre Negoita: Orice e interimar pana e definitiv

Luni, 30 Iunie 2008, ora 20:37
1757 citiri
Boc despre Negoita: Orice e interimar pana e definitiv

Dupa ce primarul sectorului 3, Liviu Negoita, a preluat ca interimar conducerea organizatiei PD-L de la Bucuresti, valoarea sa pare sa fi crescut exponential in barometrele de opinie. Chiar si presedintele formatiunii, Emil Boc, pare sa ii cladeasca o fundatie, considerand ca "orice este interimar pana e definitiv".

Biroul National al PD-L l-a mandatat pe Liviu Negoita sa preia conducerea organizatiei Bucuresti a democrat-liberalilor, urmand ca acesta sa se consulte in continuare in luarea deciziilor cu Vasile Blaga.

In alt plan, presedintele PD-L spune ca formatiunea si-a schimbat principiile de autoguvernare, punand mai nou accent pe ce spun sondajele de opinie si lasand la spate personalitatile puternice sau populare. Emil Boc dezvaluie astfel intentiile partidului pentru candidatul la prezidentialele din 2009, intr-o emisiune a Realitatea Tv.

In principiu PD-L il sustine pe Traian Basescu pentru un nou mandat, dar daca un altul va prelua stafeta in varful sondajelor, atunci spre el se vor indrepta sperantele democrat-liberalilor.

Despre exilatii PSD Cluj: Oamenii astia pot castiga singuri o circumscriptie uninominala

Desi nici nu il distreaza nici nu il bucura situatia din gradina social-democratilor de la Cluj, presedintele PD-L considera ca numitii din "grupul de la Cluj" pot castiga singuri o circumscriptie uninominala.

Mai mult, in opinia lui Emil Boc, Vasile Dancu ar putea singur sa castige un mandat de senator, fara sa aiba un partid in spate.

Pe de alta parte, Emil Boc s-a ferit sa comenteze situatia de la Cluj, argumentand ca nici dansului nu i-ar conveni daca cineva s-ar pronunta in legatura cu problemele interne ale formatiunii sale.

"Decapitatii" nu vor face prostitutie politica

"Nu vor face prostitutie politica", a mai spus liderul PD-L despre conducerea PSD Cluj, "decapitata" de greii social-democrati. "Ei au niste principii foarte clare de stanga, vor ramane de stanga", a conchis Emil Boc.

Liderii PSD au avut de ales, vineri, intre doua variante de prag - 20% si 25% - pentru a stabili care sunt liderii de organizatii judetene ce trebuie inlocuiti. Potrivit lui Mircea Geoana, prima varianta a intrunit mai multe voturi.

Concret, dizolvand PSD Cluj, mai exact pe strategul Vasile Dancu si pe "eminenta cenusie" Ioan Rus, PSD si-a facut ordine in ograda incepand cu fruntasa in acest clasament negativ, filiala de la Cluj, care a obtinut cel mai slab scor din istoria partidului.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Liviu Negoita, #Emil Boc, #interimar, #grup Cluj, #PDL Bucuresti , #primar sector 3