Vrei un job la Bruxelles? Vezi tot ce trebuie sa stii
Locuri de munca / locuri de munca Belgia
Un loc de munca la Bruxelles cantareste greu la CV-ul tau, iti arata valoarea profesionala si contribuie foarte mult la dezvoltarea ta pe toate planurile. Dincolo de dezvoltare, un job la UE iti aduce un salariu care porneste de la 2.500 de euro pe luna, suma la care se adauga o serie de beneficii pentru tine si familia ta. Pe data de 1 decembrie 2011 se deschide competitia pentru asistenti in domeniile finante/contabilitate, comunicare si project management, iar Euroconcurs.ro organizeaza, in data de 20 si 21 noiembrie, cursuri de pregatire pentru testele si evaluarile care vor avea loc la Bruxelles. "Joburile europene reprezinta o adevarata carte de vizita pentru cei care isi doresc sa aiba o cariera europeana. In plus, lucrul intr-un mediu multicultural arata ca esti o persoana foarte flexibilia, dinamica, proactiva care se poate adapta cu usurinta oricarui mediu", a explicat Mihaela Stroe, project manager Euroconcurs.ro, ...
Belgia, noua destinatie a romanilor aflati in cautarea unui job
Miercuri, 11 August 2010, ora 08:38 - Belgia, noua destinatie a romanilor aflati in cautarea unui job
Locuri de munca / locuri de munca Belgia
Belgia ofera locuri de munca muncitorilor straini. Autoritatile belgiene au scos la bataie 18.000 de locuri de munca, in domenii precum agricultura si constructii, potrivit rtlinfo.be. Cei mai cautati sunt culegatorii de pere si mere. Pomicultorii au declansat deja procedurile de recrutare a muncitorilor straini. Belgienii apeleaza la forta de munca straina, pe motiv ca aceste joburi...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei locuri de munca Belgia . Această zonă va concentra articolele categoriei Locuri de munca din Ziare.Com care au subiectul principal: locuri de munca Belgia.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - locuri de munca Belgia, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Locuri de munca , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Locuri de munca