Marea mahmureala: Ce au facut unii la betie (Video&Galerie foto)

Duminica, 10 Noiembrie 2013, ora 18:50
6893 citiri
Marea mahmureala: Ce au facut unii la betie (Video&Galerie foto)

Majoritatea oamenilor a exagerat macar o data cu bautura, la o petrecere, stiind cat de groaznica e o mahmureala, o pedeapsa in sine pentru excesul de seara trecuta.

Cand, insa, in plina mahmureala, realizezi ca o buna parte din seara cu pricina iti e complet straina, neamintindu-ti puncte cheie din desfasurarea lucrurilor, problema devine cu atat mai mare. Iar lucrurile pot deveni chiar mai rele de atat, Oddee venind cu cateva astfel de exemple.

S-a trezit cu un piton si cu o condamnare la inchisoare

Dwayne Matthews, din Coventry, Marea Britanie, s-a trezit intr-o dimineata cu un piton de trei metri, despre care nu avea nici cea mai vaga idee cum a ajuns in compania sa si a prietenului sau. De prisos sa spunem ca nici cel din urma nu avea habar cum ajunsese in posesia lor.

Gandindu-se ca poate face un ban cinstit si ca va scapa si de lighioana, barbatul a luat sarpele de 14 kilograme, l-a pus intr-o cusca, invelit intr-o patura, si s-a dus sa-l vanda intr-un pet shop. Numai ca personalul suspicios a anuntat politia.

Asa a aflat ca noua astfel de reptile fusesera furate cu o noapte inainte de niste rromi de la un oarecare David Chance. Unul dintre acestea era Bruce, care, pesemne, ii fusese vandut.

In cele din urma s-a decis ca Matthews sa intre la inchisoare pentru 8 saptamani, sa plateasca o amenda, iar la eliberare sa fie, timp de opt saptamani, supravegheat.

Aproape expediat in SUA, dupa ce s-a "cazat" intr-un container

Te-ai trezit vreodata, dupa o noapte nebuna, imbibata in alcool, intr-un container sigilat, pregatit si la un pas de a fi expediat intr-un voiaj de doua saptamani catre tinuturi straine? Probabil nu, insa chinezului Jiang Wu i s-a intamplat.

Barbatul a crezut, in toiul unei nopti confuze, ca a ajuns in camera sa inchiriata pentru noapte, o incapere fara pretentii, un B&B (Bed and Breakfast), cum spun vorbitorii de limba engleza. Mare i-a fost mirarea, confuzia si groaza, a doua zi de dimineata, cand a realizat ce eroare de judecata facuse cu o noapte inainte.

A inceput sa sune pe toti din agenda telefonica, sperand ca cineva il va ajuta. Din fericire pentru el, mai avea la dispozitie exact o ora pana ce containerul avea sa fie incarcat pe o nava cu destinatia Los Angeles, parasind astfel China.

In cele din urma, Wu a sunat la politie si le-a explicat ofiterilor situatia. Numai ca, aflat in interiorul cutiei sigilate, intr-o mare de containere identice si cu ceasul ticaind, a fost dificil sa explice in care dintre cutiile de metal se afla. In cele din urma, a facut indeajuns de multa larma incat politistii sa-l gaseasca si sa-l elibereze.

A adormit in Norvegia si s-a trezit in Suedia

Nu acelasi noroc l-a avut un barbat din Norvegia, care a adormit in masina sa si s-a trezit in Suedia, dupa ce automobilul a fost furat de doua femei.

Norvegianul, a carui identitate nu a fost facuta publica, depasise limita cu bautura intr-un pub din Oslo, asa ca a decis sa doarma in masina. Nu avea de unde sa stie ca doua femei au pus ochii pe ea. Acestea au pornit-o inspre Gothenburg, Suedia, cu barbatul culcat pe bancheta din spate. In cele din urma, aproape de destinatie, l-au dat jos din masina.

Umilit, nefericit si mahmur, acesta a sunat la politie. Dupa o noapte petrecuta in Suedia, norocul a facut ca, in drumul sau spre gara, unde avea sa ia trenul pana acasa, sa-si vada masina in trafic.

Femeile au fost arestate, iar in scurt timp barbatul a putut urca la volanul masinii sale si conduce catre Oslo.

S-a trezit cu un tatuaj pe picior, genul de desen pe care nimeni nu si l-ar face benevol vreodata

Un barbat care s-a luptat cu o sticla de votca si credea ca a castigat a adormit, in cele din urma, trezindu-se, pret de o mahmureala crunta mai tarziu, cu un penis tatuat pe picior. In varsta de 27 de ani, suedezul cunoscut ca Joel nu isi aminteste mare lucru din noaptea cu pricina. Din franturi de amintiri proprii sau imprumutate crede ca a spus unui grup de prieteni, la fast-food, unde luau masa dupa ce bausera bine, ca vrea un tatuaj, dupa ce admirase un desen pe piele al unuia dintre amici.

Noroc sau ghinion, in restaurant era si un artist tatuator nu prea priceput, care a fost de acord sa inceapa imediat munca. Impodobit astfel, Joel a declarat ca nu are resentimente fata de tatuator, din moment ce el insusi a cerut desenul.

S-a trezit cu numele unei femei scrijelit cu un cutit pe umar

Wayne Robinson, ametit de bautura, avea chef de iubire, ceea ce a si primit. A stat cu o femeie timp de patru zile din care nu-si aminteste nimic. Bonus a fost insa desenul scrijelit pe spate, numele femeii ce ii fusese amanta in aceasta perioada de timp si o stea.

Dominique Fisher, femeia cu pricina, sustine ca Wayne a fost de acord cu forma sa de arta. Desi barbatul din Blackpool afirma ca in niciun caz nu avea cum sa spuna "da" la asa ceva, recunoaste ca nu a simtit nimic. Si e vorba de un nume lung, Dominique, de o stea si de alte cateva semne fara inteles.

Barbatul nu are incotro decat sa traiasca pentru o vreme cu cicatricele, pentru ca nu are bani sa-si permita un tratament cu laser, pentru a le indeparta.

Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
#intamplari betie, #povesti adevarate betie, #betii monumentale, #Marea mahmureala cazuri reale , #ciudat