Castelul lui Dracula din Romania, vedeta pe Sky News: Ce se ofera gratuit turistilor? VIDEO

Marti, 11 Mai 2021, ora 03:00
4446 citiri
Castelul lui Dracula din Romania, vedeta pe Sky News: Ce se ofera gratuit turistilor? VIDEO
Castelul Bran FOTO: wikipedia

Castelul Bran, cunoscut si ca turnul lui Dracula, a devenit celebru si pe canalul de televiziune britanic Sky News. Acesta prezinta avantajele unei calatorii in Romania, in locul, unde Bram Stoker s-a inspirat pentru celebrul sau roman.

Acum, vizitatorii Castelului Bran se pot vaccina cu serul Pfizer, in fiecare vineri, sambata si duminica, dupa care primesc o diploma speciala, in acest sens, pentru a li se certifica "indrazneala si responsabilitatea", potrivit Sky News.

Asistentele medicale au atasati coltii lui Dracula pe halate, pentru ca vizitatorii sa traiasca din plin emotiile acestei vizite. Pentru vaccinare, nu este necesara nicio programare la castelul Bran, iar vizitatorii vor primi acces gratuit la expozitia, care este gazda a celor 52 de instrumente medievale de tortura.

"Ideea a fost sa le aratam turistilor cum au fost torturati oamenii, in urma cu 500 - 600 de ani, in Europa", a declarat Alexandru Priscu, director de marketing al castelului.

Pe siteul oficial la Castelului Bran, prezentarea este simpla si atragatoare: "Cui i-e frica de vaccin? Fa-ti curaj si hai la Bran. O intepatura si gata. Fara programare. Ai scapat, esti vaccinat!"

Programul de vaccinare este urmatorul: vineri - 14:00 - 20:00, sambata - 10:00 - 20:00, iar duminica - 10:00 - 18:00. Maratoanele de vaccinare se desfasoara timp de o luna, intre 7 mai si 6 iunie 2021.

Pana pe 9 mai 2021, in Romania au fost vaccinate 3.629.484 de persoane, aproximativ 18,8% din populatie, din care 2.366.308 cu doua doze si 1.263.176 cu una. Din 27 decembrie 2020 si pana in prezent au fost administrare aproape 6 milioane de doze, in tara noastra.

Eveniment Quarterly Report

Congres extraordinar al AUR la Alba Iulia pe 2 decembrie. Partidul discută strategia pe 2024
Congres extraordinar al AUR la Alba Iulia pe 2 decembrie. Partidul discută strategia pe 2024
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă organizarea unui Congres extraordinar, pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia, prilej cu care vor fi discutate elemente organizatorice şi strategia...
Analiză - Poliția: de la Mihai Chițac la Cătălin Predoiu
Analiză - Poliția: de la Mihai Chițac la Cătălin Predoiu
Fuga din țară a primarului din Baia Mare Cătălin Cherecheș, condamnat la cinci ani de închisoare pentru luare de mită, readuce în actualitate slăbiciunile și complicitățile cu...
#Castelul Bran, #Dracula, #Sky News, #turisti Bran Dracula , #fenomen