Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Dai barbatia, iei televizorul - Cum incearca India sa stopeze cresterea populatiei

Miercuri, 06 Iulie 2011, ora 14:16
4422 citiri
Dai barbatia, iei televizorul - Cum incearca India sa stopeze cresterea populatiei

Populatia Indiei a depasit un milliard de locuitori si, cu cat creste, cu atat se adanceste saracia. Statul a venit cu un set de masuri ce ar parea barbare unora, recompensand barbatii care accepta de bunavoie sa se lase sterilizati.

Gandind ca fenomenul demografic porneste de la nasteri, nasterile depind de sex, iar sexul il hotarasc barbatii care in acea tara sunt mai multi decat femeile, autoritatile au organizat emascularea contra cost a celor care devin periculosi pentru patrie din cauza libidoului.

Ciar si contra unui mixer

Initiata in statul Rajasthan, actiunea a inceput cu o tombola unde marele premiu este un automobil de 2.500 dolari, iar alte premii constau in motociclete, televizoare si aparatura casnica.

La tombola vor participa numai barbati, iar biletul de paticipare este demn de Cartea Recordurilor: adeverinta ca posesorul a fost sterilizat.

Autoritatile locale conteaza pe o participare de cel putin 20.000 barbati, iar efortul financiar al bugetului de stat va fi de 300.000 dolari.

Sansele de castig ale fiecarui participant au fost stabilite la 33%, respectiv, unul din trei barbati sterilizati va castiga televizorul sau mixerul, iar ceilalti doi vor ramane si cu buzele umflate si operati.

Fiecare zona din India are, insa, legile ei. Astfel, in districtul de Bankura, situat la 160 km nord-vest de Calcutta, orice barbat sterilizat cu adeverinta in mana primeste automat o bicicldeta de 30 de dolari. Nealeatoriu, cu sanse de 100%.

Actiunea a demarat cu un succes nesperat. Pe de o parte zona s-a umplut de biciclisti, iar pe de alta parte tinerele femei nu mai trag cu ochiul dupa barbatii de pe biciclete, cum aveau obiceiul, si nici ei dupa ele.

Sterilizat, dar cu arma la cingatoare

O stire publicata in Washington Times si reluata de portalul factroom.ru, informeaza ca departamentul Shivpuri din regiunea Madhya Pradesh acorda fecarui barbat sterilizat cate o licenta de port-arma.

Nu e de neglijat intrucat, in traditia indiana, arma este adevaratul semn al barbatiei.

Departamentul Shivpuri si-a pus in programul de lunga durata sterilizarea a 1,4 milioane barbati, acordandu-se cate 1.000 permise de port arma pe an.

Toate bune si frumoase, dar aritmetica arata ca daca in prezent numarul barbatilor este mult mai mare decat cel al femeilor, dupa atatea emasculari abia vor ajunge 50/50%, ceea ce nu se stie in ce masura va descuraja nasterile, chiar si eliminand biciclistii din joc.

Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
După publicarea unui memorandum care subliniază mai multe lipsuri pentru plata salariilor în acest an, premierul Marcel Ciolacu a negat că ar fi vreo problemă și a ținut să dea asigurări...
#India crestere populatie, #descurajare inmultire populatie India, #masuri reducere populatie India, #saracie India, #nasteri India , #inedit