Extraterestrii au vizitat si Romania

Sambata, 28 Iunie 2008, ora 13:50
18028 citiri
Extraterestrii au vizitat si Romania

Extraterestrii nu i-au vizitat doar pe americani, ci si pe romani, in mai multe valuri in perioada 1974-1993. Atunci, in tara noastra era o furtuna foarte puternica, insotita de viscol si caderi masive de zapada si nu putea zbura nimic, nici un fel de avion, a povestit actualul consilier al Parlamentului Romaniei in probleme neconventionale si asimetrice, generalul Emil Strainu.

"In ufologie si nu numai, exista aceasta fenomenologie a valurilor, iar ca exemple va pot da urmatoarele: a fost un val de aparitii si studii in '68-'71, valul din anii '74-'79, un alt val in anii '80, valul din anii '90-'93, cu celebrul caz "OZN-ul sfideaza meteorologia". La momentul acela, pe teritoriul Romaniei erau o furtuna foarte puternica, viscol si caderi masive de zapada si nu putea zbura nimic, nici un fel de avion.

In spatiul nostru a fost observat un obiect zburator neidentificat care se misca liber, fara nici un fel de problema... dovada a unei tehnologii superioare, necunoscuta noua. La o intensitate a vantului cuprinsa intre 90 si 120 de km/h, nici un avion nu poate zbura, ori acest obiect s-a plimbat, conform descrierilor respective, in tot sudul tarii, o buna bucata de timp", a declarat ufologul pentru Gardianul.

Emil Strainu este primul roman care a ajuns in New Mexico si, mai mult decat atat, singurul est-european care a ajuns in "Zona 51", "un obiectiv american militar de insemnatate exceptionala, unde sunt receptate si studiate cele mai noi constructii in domeniul aeronauticii si cuceririi spatiului cosmic".

"Se presupune ca in niste laboratoare subterane s-ar face studii asupra artefactelor, navelor, obiectelor unor civilizatii extraterestre, care au fost recuperate din spatiu sau de pe Pamant", a mai spus Strainu.

Intrebat daca acceptarea extraterestrilor este acceptata la nivel mondial, Emil Strainu a explicat ca "global, se contureaza un curent care este din ce in ce mai pregnant, si anume ca populatia lumii, generic vorbind omenirea, este pregatita pentru o mare revelatie - recunoasterea contactului cu civilizatia extraterestra ipotetica sau a contactului cu ea".

"Este o mare deosebire sa recunosti ca exista niste entitati, niste fiinte in cosmos, si este un lucru urias sa recunosti ca universul este populat de multe alte civilizatii cu care am putea chiar avea contacte de mii de ani. Contacte care ar fi fost ascunse in mod deliberat de catre mai-marii lumii. Exista aceasta teorie, dincolo de teoria conspiratiei, cum ca exista un nucleu la nivel global care intotdeauna trece peste ideologii, credinte, peste disputele economice, politice, militare, care ar veghea la acest contact cu civilizatiile extraterestre", a adaugat ufologul.

Ianis Hagi tremură pentru un loc la Euro 2024: ”Este ceva ciudat la copilul ăsta”
Ianis Hagi tremură pentru un loc la Euro 2024: ”Este ceva ciudat la copilul ăsta”
Ianis Hagi a jucat în ambele meciuri amicale ale echipei naționale disputate în luna martie, dar nu a fost titular nici cu Irlanda de Nord (1-1), nici contra Columbiei (2-3), prezența sa la...
Românii pregătesc scenariul negru al unui război: "Îmi fac bagajele și plec. Eu pentru gunoaiele de la conducere nu îmi risc nici măcar un deget"
Românii pregătesc scenariul negru al unui război: "Îmi fac bagajele și plec. Eu pentru gunoaiele de la conducere nu îmi risc nici măcar un deget"
Dacă Rusia ar decide să invadeze spațiul NATO, România ar fi o țintă ușoară. Scenariul de coșmar se bazează pe un raport al Centrului de Analiză a Politicii Europene, publicat în urmă...
#Romania, #extraterestri, #OZN, #ufo, #Emil Strainu, #ufolog , #OZN