Cum asteptam sfarsitul lumii?

Sambata, 21 Mai 2011, ora 16:59
3537 citiri
Cum asteptam sfarsitul lumii?

Baruri si restaurante din Melbourne, Australia, pana in Florida Keys, Statele Unite, vor tine petreceri pentru "sfarsitul lumii", dupa ce liderul unei secte a anuntat ca omenirea va lua sfarsit pe 21 mai, incepand cu ora 18.00, ora Noii Zeelande.

Membrii unei secte condusa de un barbat din California, Harold Camping, in varsta de 89 de ani, sunt ferm convinsi ca, sambata, vine Ziua Judecatii, mesajul fiind transmis in intreaga lume.

Unul din membri, Michael Garcia, a planificat sa-si petreaca ultima zi cu familia sa, in Alameda, relateaza Associated Press. "Stim ca sfarsitul va incepe in Noua Zeelanda si va continua de acolo, urmand soarele. De asta a creat Dumnezeu tehnologia si satelitii, pentru ca toata lumea sa poata vedea ce se intampla in timp real", a declarat Garcia, tata a sase copii.

Marie Exley, care a ajutat la instalarea unor panouri despre apocalipsa in Israel, Iordan, Liban si Irak, crede ca banii pe care i-a donat in acest sens vor ajuta la salvarea cat mai multor suflete. Ea a adaugat ca, impreuna cu sotul, mama si fratele sau, vor sta lipiti de televizor, in casa din Bozeman, Montana, pentru a vedea stiri despre cutremure in Noua Zeelanda.

De altfel, Camping le-a recomandat adeptilor sa stea cu familia si sa nu iasa la intalniri publice.

Scepticii, insa, asteapta sfarsitul lumii la petreceri-monstru in marile orase ale lumii, proprietarii de baruri, restaurante si cluburi vazand o oportunitate imensa de a face profit.

Camping si adeptii sai cred ca sfarsitul lumii va avea loc pe 21 mai, exact la 7.000 de ani dupa potopul din povestea biblica a Arcii lui Noe. Camping sustine ca 200 de milioane de oameni vor fi salvati, iar cei ramasi vor muri din cauza unor cutremure, boli si alte calamitati, pana cand Pamantul va fi "consumat de o bila de foc", pe 21 octombrie.

Daca ati intrat deja in panica, verificati ceasul: ora 18 a trecut deja in Noua Zeelanda. Nici urma de cutremure.

Citeste si:
Pe cine dă Cîțu vina pentru creșterea dobânzilor. ”Florine, dar cine i-a adus la guvernare?”
Pe cine dă Cîțu vina pentru creșterea dobânzilor. ”Florine, dar cine i-a adus la guvernare?”
Fostul lider al PNL, Florin Cîţu, afirmă, luni, 15 august, într-o postare pe Facebook, că în 2022 România se împrumută la dobânzi mai mari decât în 2020 şi 2021, el precizând că...
Klaus Iohannis, la evenimentele dedicate Zilei Marinei: „Vom consolida postura NATO de descurajare; Marea Neagră a devenit zonă de interes strategic”
Klaus Iohannis, la evenimentele dedicate Zilei Marinei: „Vom consolida postura NATO de descurajare; Marea Neagră a devenit zonă de interes strategic”
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis luni, 15 august, în cadrul ceremoniilor dedicate Zilei Marinei Române, că Marea Neagră este considerată astăzi o zonă de interes strategic pentru...