Ce spune despre tine pozitia in care dormi

Sambata, 11 Septembrie 2010, ora 12:27
6047 citiri
Ce spune despre tine pozitia in care dormi

Pozitia in care dormi iti reflecta personalitatea, fiind o manifestare a subconstientului. Daca un specialist te-ar monitoriza pe parcursul unei nopti, ai ramane uimit de cate lucruri ti-ar putea spune, pentru ca fiecare pozitie dezvaluie trasaturi distincte de personalitate.

Cum probabil nu te-ai expune benevol, care2.com a stat de vorba cu cativa specilisti din cadrul Sleep Assessment and Advisory Service, acestia dezvaluind cele mai intalnite tipare.

Pozitia fetusului Este cea mai comuna pozitie de dormit, preferata de circa 41% din populatie, dupa cum au aratat studiile. Mai ales femeile tind sa doarma in acesta astfel, numarul acestora fiind dublu comparativ cu al barbatilor.

Cei care dorm astfel sunt puternici in aparenta, cel putin asa vor sa lase impresia, in realitate fiind insa extrem de sensibili. La primul contact cu cineva pot fi timizi, dar ulterior recastiga terenul pierdut.

Bustean Acest termen nu se refera la adancimea somnului, ci tot la pozitie, desemnand pe cei care aleg sa doarma pe o parte, insa drepti, cu mainile pe langa corp. Este pozitia preferata de 14% din populatie, dupa cum arata statisticile.

Cei care adorm astfel sunt, de obicei, comunicativi, sociabili, oameni care adora sa faca parte din grup, sa iasa, sa se distreze, increzatori in straini, uneori eventual putin naivi.

Pe o parte, cu mainile inainte Cei care par ca gesticuleaza in timp dorm, pe o parte si cu mainile intinse in fata, 13% din populatie, sunt persoane cu de obicei deschise, insa uneori suspicioase si chiar cinice. Se decid foarte greu, insa indata ce au luat o hotarare, este putin probabil ca si-o vor schimba.

Soldat Daca te afli printre cei 8% care adorm drepti, cu mainile pe langa corp, pe spate, atunci esti, cel mai probabil, o fiinta tacuta si rezervata, careia nu-i place agitatia. Probabil stabilesti standarde inalte atat pentru tine, cat si pentru cei din jur. Din pacate, insa, este si pozitia in care cel mai adesea se sforaie, somnul nefiind de buna calitate.

In cadere libera Daca obinuiesti sa dormi pe burta, cu mainile imprejurul pernei, la fel ca 7% din populatie, atunci probabil esti sociabil, usor nervos si suspicios si nu prea suporti sa fii criticat sau sa te afli in situatii extreme. Pozitia este insa una ideala pentru digestie.

Stea de mare Daca faci parte din grupul exclusivist al stelelor de mare, persoane care dorm pe spate, cu mainile ridicate, imprejurul pernei, precum 5% din populatie, cu siguranta nu-ti lipsesc prietenii, pentru ca, cel mai sigur, stii sa-i asculti pe ceilalti si sa le oferi ajutorul atunci cand au nevoie.

Acest tip de oameni nu isi doreste sa fie in centrul atentiei, fiind o postura pe care nu agreaza. Din pacate, nici aceasta pozitie nu favorizeaza un somn de calitate, multi dintre cei care o adopta sforaind.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#pozitie somn, #pozitia fetusului, #pozitie dormit , #studii
Comentarii
Poza dr_mengele
dr_mengele
rank 5
"articol" perfect credibil pentru cei care cred in horoscoape, vrajitoare si carti de tarot
Poza Cornelius Nicholson
Cornelius Nicholson
rank 5
DAR CEI CARE DORM IN SCAUNE LA PARLAMENT, CUM SUNT?