Manuela Mitrea: Eu cred in Justitie! Noi, politicienii, sa ne abtinem sa comentam Justitia! Interviu
Manuela Mitrea / stiri Manuela Mitrea
PNL a facut prin ruperea USL aceeasi greseala pe care a facut-o PSD la ruperea Guvernului PDL-PSD, crezand ca improscand Puterea din Opozitie va castiga alegerile prezidentiale, spune deputatul PSD Manuela Mitrea. Intr-un interviu acordat Ziare.com, Manuela Mitrea a explicat ca la fel ca PSD, care in 2009 s-a cramponat de numirea lui Dan Nica la Interne, si PNL s-a cramponat de persoana lui Klaus Iohannis: "Aceeasi greseala, pe acelasi calcul. Daca ai in istoria recenta un fapt, de ce nu inveti din el?". In privinta anchetarii lui Radu Mazare, deputatul PSD a afirmat ca i se pare corect ca "noi, oamenii politici, sa ne abtinem, indiferent daca in cauza este cineva din propriul partid sau din alt partid. Nu suntem nici jurnalisti, nici comentatori politici si nu ajutam Justitia facand declaratii de acest fel". Cititi in interviu cum vede Manuela Mitrea refacerea USL, candidatura lui Victor Ponta, dar si viitorul politic al ...

Despre Manuela Mitrea

Manuela Mitrea are 45 de ani, este deputat PSD si sotia fostului deputat si ministru Miron Mitrea.

Manuela Mitrea are cinci copii, dintre care un fiu din prima casatorie.

Manuela Mitrea candideaza in familie la aceste alegeri parlamentare: si sotul ei, Miron Mitrea, vrea sa obtina un mandat de senator in colegiul nr.2 din Vrancea.

Primul ei sot, din perioada 1989-1999, a fost Cristi Gheorghita, revolutionar si unul dintre membrii fondatori ai FSN Sector 1.

Manuela Mitrea candideaza pentru un mandat de deputat in colegiul nr. 8 din Constanta.

Link-uri utile:

Manuela Mitrea
Manuela Mitrea

Data nasterii: 28 noiembrie1963, Bucuresti

Cariera:  Inginer, functionar, deputat, notar

Evenimente importante:  Scandalul numirii in functia de notar

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Manuela Mitrea, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.