Un consilier judetean PNL spune ca a fost amenintat de Marian Oprisan: Daca vrei sa ma ocup serios de tine, ma ocup

Marti, 01 Octombrie 2019, ora 07:47
6009 citiri
Un consilier judetean PNL spune ca a fost amenintat de Marian Oprisan: Daca vrei sa ma ocup serios de tine, ma ocup
Foto: Facebook/Marian Oprisan

Consilierul judetean PNL din Vrancea Ovidiu Burdusa sustine ca, in sedinta de luni a Consiliului Judetean, a fost amenintat de presedintele CJ, Marian Oprisan.

La finalul sedintei ordinare de luni a Consiliului Judetean Vrancea, intre presedintele institutiei, Marian Oprisan, si consilierii liberali a avut loc un schimb de replici.

La un moment dat, consilierul PNL Ovidiu Burdusa a vrut sa-i adreseze o intrebare lui Oprisan, iar acesta a replicat: "Domnule Burdusa, dumitale nu-ti permit nimic. Eu nu mi-am permis sa scriu mizerii despre dumneata, dar daca vrei sa ma ocup serios de tine de acum incolo, ma ocup".

Ulterior, Marian Oprisan a spus, referindu-se la momentul alegerilor: "Va bat de va suna apa-n cap".

"Stiti ce ati facut voi la europarlamentare? Ati trezit un urias care dormea. Va bat de va suna apa in cap. Intelegi? Va suna apa-n cap", s-a adresat Marian Oprisan consilierilor PNL, referindu-se la scorul de la viitoarele alegeri.

Consilierul PNL Ovidiu Burdusa s-a simtit amenintat de presedintele Consiliului Judetean Vrancea.

"Am venit la o noua sedinta ordinara a Consiliului Judetean Vrancea, la un moment dat, cand se numarau voturile, pentru ca a fost un vot pentru a stabili niste comisii, s-au creat niste discutii. Domnul presedinte era foarte nervos dupa emisiunea de duminica seara de la Pro Tv. La un moment dat, l-am intrebat daca a urmarit emisiunea, a zis ca nu, apoi a acuzat un primar PNL ca a mintit in acea emisiune, desi spusese ca nu a vazut si atunci am vrut sa-i mai adresez o intrebare. Nu mi-a permis, a spus ca si asa mi-a permis prea multe si de acum se va ocupa de mine. L-am intrebat daca a fost o amenintare, a raspuns ca a fost o constatare", a declarat consilierul PNL Ovidiu Burdusa.

El a adaugat ca, in orice stat european, presedintele unei institutii si-ar fi dat demisia dupa o asemenea atitudine sau, daca nu, un superior i-ar fi cerut sa paraseasca functia.

"E prima sedinta de consiliu judetean de la care ma intorc la Roma cu un gust amar. Sunt o persoana care-si face datoria si, de altfel, desi fac naveta de la Roma la Focsani pentru a participa la sedintele de consiliu judetean, am cu sase prezente in plus fata de Marian Oprisan care locuieste in Vrancea.

Nu mi se pare corect sa fiu atacat intr-o asemenea maniera de cineva care sta in Consiliul Judetean din 1992 si, in tot acest timp, nu a invatat sa-si respecte colegii. Amenintarea m-a lasat rece, insa nu credeam ca in 2019 se mai poate intampla asa ceva, intr-un judet dintr-o tara membra a Uniunii Europene", a mai spus Burdusa.

Ovidiu Burdusa este cel care inainte de protestul de pe 10 august 2019 a transmis ca Oprisan a sustinut intr-o sedinta ca nu este exclus ca protestatarii sa fie agresati, asa cum s-a intamplat anul trecut in Piata Victoriei.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Marian Opri an amenintat consilier PNL, #Marian Opri an amenintari sedinta , #Consiliu Judetean Vrancea