Impacare siropoasa in showbizul romanesc (Video)

Luni, 07 Iulie 2014, ora 09:14
3779 citiri
Impacare siropoasa in showbizul romanesc (Video)
Foto: Youtube

Weekendul acesta a fost cu adevarat special pentru Mihalea Radulescu si Radu Mazare. Cei doi s-au impacat, dupa ce anul trecut primarul Constantei a jignit-o pe vedeta de televiziune, acuzand-o de mai multe lucruri dupa divortul de Elan Schwartzenberg, un apropiat al edilului.

Ca sa ingroape securea razboiului, Radu Mazare si Mihaela Radulescu s-au costumat in Cezar si Cleopatra la Summer Fashion Festival, ce a avut loc in Mamaia, arata Agentia de Presa Mondena.

"Printesa mea, vreau sa-mi cer iertare pentru vorbele pe care ti le-am aruncat anul trecut pe nedrept si, pentru ca tu sa ma ierti, iti spun ca te voi incorona regina!", a spus Mazare.

Mihaela Radulescu a precizat pentru Fashion TV Romania ca problema dintre ea si primarul Constantei s-a rezolvat de mai mult timp, dar ca acum au vrut sa faca acest lucru si pe scena.

"Noi am rezolvat problema asta mai demult, am vrut doar sa o repetam pe scena. Nu sunt un om suparacios sau ranchiunos, inteleg scaparile oricui.

Radu este un prieten bun al meu. Stiam de nebunia pe care o face in fiecare an, iar de data asta s-a nimerit sa fiu si eu in Romania si disponibila. Am avut in sfarsit timp si mi-a placut foarte tare pe scena", a spus aceasta.

Problema dintre Radu Mazare si Mihaela Radulescu a aparut, dupa ce edilul a jignit-o, in timpul unei emisiuni, pe fosta sotie a lui Elan.

Radu Mazare: Mihaela Radulescu, o haimana - cum raspunde vedeta

"O femeie respectata, care este tratata ca o printesa si care face ce a facut Mihaela nu mai merita respect. O femeie maritata pe care o prinde barbatul cu altul in pat....

N-am ce sa zic. Ce poti sa-i mai zici? Elan e prietenul meu, eram si cu ea pana sa faca toata treaba asta. Ea merge la maciuci. Ea este o haimana",a spus la vremea aceea Radu Mazare.

Vorbele sale nu au ramas fara raspuns din partea vedetei.

"In fata barbatilor fara caracter si fara o minima educatie e bine sa nu ai reactii, ca femeie jignita. Risti sa-ti iei si o flegma sau un dos de palma de la ei si e greu sa-i explici unui copil ca asa sunt prietenii lui tata... sau ca asa se poarta un barbat... sau ca asa vorbeste un primar...", a spus ea.

Foto: ADPM

George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura pentru un nou mandat la şefia administraţiei judeţene, susţinut de Forţa Dreptei Timiş, care face...
#Mihaela Radulescu impacare Radu Mazare, #Mihaela Radulescu Radu Mazare, #Mihaela Radulescu impacat Radu Mazare , #Elan Schwartzenberg