Irinel Columbeanu refuza sa dea fetita - portile de la Izvorani vor fi taiate

Vineri, 15 Aprilie 2011, ora 13:31
5831 citiri
Irinel Columbeanu refuza sa dea fetita - portile de la Izvorani vor fi taiate
Foto: Antena 3

Avocatul Monicai Columbeanu a anuntat, vineri, ca omul de afaceri Irinel Columbeanu refuza sa dea fetita, iar fortele de ordine vor trece la taierea portilor vilei de la Izvorani.

Potrivit acestuia, in cazul in care Irinel Columbeanu nu va ceda, se va aplica legea, acesta riscand inchisoare sau amenda penala.

"Vom merge pana la capat in orice modalitate legala. Executarea poate fi amanata timp de doua zile, insa nu va fi aceeasi situatie. Am suspiciuni ca Irina ar avea rubeola", a declarat avocatul Monicai Columbeanu, Ionut Dojana.

Executarea silita se poate amana numai daca Monica Columbeanu va fi de acord cu acest lucru.

Dupa doua ore de discutii cu Irinel Columbeanu, ajutorul executorul judecatoresc a iesit din vila de la Izvorani si a declarat presei ca omul de afaceri nu vrea sa predea copilul. Potrivit acestuia, Irinel Columbeanu doreste sa o predea pe Irina doar executorului judecatoresc si nu mamei cum este legal.

Monica Columbeanu a ajuns, vineri, in jurul orei 13.00, la Izvorani, sa isi ia fetita. Aceasta nu a fost lasata sa intre in casa.

Pentru a-si lua fata, Monica Columbeanu a apelat la un executor judecatoresc, ea venind la Izvorani insotita de politisti si reprezentanti de la Protectia Copilului. De asemenea, la fata locului este si o ambulanta dar si foarte multi jurnalisti.

Aparatorul Monicai Columbeanu, Ionut Dojana, a declarat ca aceasta ii va permite lui Irinel sa-si viziteze fata. El a spus ca, in cazul in care nu se va aplica amiabil custodia, atunci se va patrude prin forta in casa.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a declarat, joi, ca nu se va mai opune ca Monica sa isi ia fata.

Moni Columbeanu a incercat de mai multe ori sa o ia pe Irina de la vila din Izvorani, insa nu a reusit, motiv pentru care a apelat la un executor judecatoresc. Ea a depus in acest sens o cerere de incuviintare a micutei. Astfel, Judecatoria Buftea a admis, joi, cererea de executare silita depusa de Monica Columbeanu.

Incercarea lui Irinel Columbeanu de a o impiedica pe Monica sa-si recupereze fiica a fost sortita esecutului dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a respins cererea de suspendare a executarii silite.

Irina Columbeanu a trecut in custodia Monicai, pana la finalizarea procesului de divort. In tot acest timp, Irinel Columbeanu va trebui sa plateasca, din aprilie, 2.000 de lei pensie alimentara.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Monica Columbeanu fetita, #Irina Columbeanu , #Irinel Columbeanu