Monica Macovei anunta ce va face dupa alegeri

Marti, 21 Octombrie 2014, ora 17:34
3500 citiri
Monica Macovei anunta ce va face dupa alegeri
Foto: Facebook / Monica Macovei

Candidatul independent la Presedintie Monica Macovei sustine ca ia in calcul infiintarea unui partid dupa alegerile prezidentiale, invocand o presiune din partea voluntarilor implicati in campania sa electorala.

Monica Macovei a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca exista o presiune din partea voluntarilor si a simpatizantilor sai de a infiinta un nou partid politic dupa alegerile prezidentiale si ca ia in calcul acest lucru.

"Este evidenta o dorinta a voluntarilor de a nu lasa entuziasmul sa se duca. Sunt mii de oameni implicati in campania mea, cu care am vorbit. Iau in calcul sa facem o miscare civica ce poate fi transformata intr-un partid. Vreau in 2016 un partid care sa-mi sustina proiectele", a spus Monica Macovei.

Ea a sustinut ca nu are banii de care dispun partidele in aceasta campanie electorala si ca toate donatiile primite le-a raportat la Autoritatea Electorala Permanenta, criticand totodata "afisajul excesiv" al PSD, care are panouri in toate orasele.

Monica Macovei s-a intalnit, marti, cu studentii ieseni, dar si cu voluntarii implicati in campania sa electorala, dupa care a vizitat o firma din Iasi care produce interfoane. Intrebata de un angajat al firmei cum il va schimba pe Victor Ponta din functia de premier daca va ajunge presedinte, Macovei a spus ca va respecta legea, dar ca "poate il dau jos ai lui din PSD".

"Daca ei nu-l dau, asta e. Nu poti dizolva Parlamentul, ca incalcam Constitutia si iesim din Europa. In schimb, putem crea o majoritate care printr-o motiune de cenzura sa demita Guvernul", a adaugat Monica Macovei.

#Candidat alegeri Prezidentiale 2014, #Monica Macovei infiintare partid, #voluntari campanie electorala Monica Macovei , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014