Caddy de la B.U.G. Mafia a suferit un infarct și a ajuns la spital. Comunicatul colegilor despre starea artistului în vârstă de 47 de ani
Muzica / BUG Mafia
Dragoș Vlad-Neagu (47 de ani), cunoscut cu numele de scenă Caddy, unul dintre cei trei membri ai formației BUG Mafia, a suferit un infarct și a fost internat în spital. „Caddilac a fost internat în spital ieri. După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spus că, practic, a suferit un ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei BUG Mafia . Această zonă va concentra articolele categoriei Muzica din Ziare.Com care au subiectul principal: BUG Mafia.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - BUG Mafia, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Muzica , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.