20 de piese Techno pe care ar trebui sa le stie toata lumea
Muzica / techno
Daca topul BF techno Classics nu s-a ridicat la asteptarile adevaratilor fani ai acestui stil muzical, in cele ce urmeaza puteti asculta o selectie de 20 de piese techno recomandate de catre fabrica de bani digitali Beatport.com. Fara indoiala, nu au cum sa lipseasca clasicii Jeff Mills, Richie Hawtin, Carl Craig, Daniel Bell (sau DBX), ...
Muzica techno la Brasov in acest weekend
Miercuri, 29 August 2007, ora 12:47 - Muzica techno la Brasov in acest weekend
Muzica / techno
Romanian Electronic Festival este numele unei manifestari ce va incepe pe 31 august in Brasov si se va termina pe 2 septembrie. Line up-ul este cuprins din foarte multi artisti internationali de...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei techno . Această zonă va concentra articolele categoriei Muzica din Ziare.Com care au subiectul principal: techno.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - techno, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Muzica , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.