Sting concerteaza in premiera in Ardeal. Biletele se pun in vanzare joi

Luni, 12 Iunie 2017, ora 15:32
3925 citiri
Sting concerteaza in premiera in Ardeal. Biletele se pun in vanzare joi
Foto: Facebook/Sting

Celebrul artist Sting va sustine un concert in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in cadrul turneului mondial "57th & 9th" care a inceput in luna februarie, evenimentul fiind primul din Transilvania al vedetei britanice.

Concertul va avea loc pe 17 octombrie.

"Pentru acest show, Sting va fi insotit de un live band din care fac parte Dominic Miller, chitarist - unul dintre cei mai vechi colegi de scena ai artistului, Josh Freese (tobe) si Rufus Miller (chitara), alaturi de Joe Sumner ca invitat special, dar si de acordeonistul Percy Cardona (The Last Bandoleros) ", anunta organizatorii.

In cadrul turneului "57th & 9th" cu puternice influente rock, care a inceput in America de Nord, artistul a parcurs deja mai mult de 50 de orase din Europa, America Centrala si de Sud si Asia.

Cel de-al 12-lea album Sting, "57th & 9th", primul sau proiect rock-pop lansat dupa mai bine de 10 ani, a aparut pe 11 noiembrie la A&M/Interscope Records. Colectia de 10 piese surprinde paleta vasta de stiluri compozitionale care-l caracterizeaza pe Sting.

Albumul, produs de Martin Kierszenbaum, a fost inregistrat in doar cateva saptamani.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca se vor pune in vanzare pe 15 iunie.

Fiind unul dintre cei mai apreciati artisti ai lumii, Sting a primit, in afara activitatii sale alaturi de trupa Police, alte zece premii Grammy, doua trofee Brit, un Golden Globe, un Emmy, patru nominalizari la Oscar, o nominalizare la premiile Tony, Century Award oferit de revista Billboard precum si distinctia "Personalitatea anului" oferita in cadrul MusiCares 2004.

Sting este membru al Songwriters Hall of Fame, in decembrie 2004 a primit onoruri din partea centrului Kennedy, iar recent i-a fost oferit The American Music Award of Merit. De-a lungul indelungatei sale cariere, a vandut aproape 100 de milioane de copii ale albumelor sale lansate atat in perioada solo, cat si in etapa The Police.

Sting a concertat la Bucuresti in 2011, 2013 si 2014.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#concert Sting Cluj 2017 , #concerte