Ost Fest se muta la Romexpo

Joi, 16 Februarie 2012, ora 16:23
1037 citiri
Ost Fest se muta la Romexpo

Numarul mare de bilete si abonamente vandute la editia pe 2012 a Ost Fest, care ar fi trebuit sa aiba loc in 15 - 17 iunie la Zone Arena, a facut ca festivalul, unde sunt anuntate trupe precum Motorhead, Motley Crue, Megadeth sau Dimmu Borgir, sa fie mutat la Romexpo.

Odata cu schimbarea locului de desfasurare se schimba si intreg programul festivalului, anunta organizatorii, Project Events, printr-un comunicat de presa remis Ziare.com: startul distractiei se va da vineri, 15 iunie, ora 14.00, iar pana luni, 18 iunie, ora 04.00, cei ce vor sa isi testeze rezistenta la distractie vor avea 62 ore neintrerupte de competitie.

Pentru cei mai putin rezistenti, care vor dori sa doarma cateva ore, organizatorii vor pune la dispozitie un spatiu special amenajat pentru camping.

Pentru cei care doresc sa achizitioneze bilete pentru una sau mai multe zile ale festivalului, preturile biletelor si abonamentelor se regasesc mai jos:

Preturile biletelor pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:

- 500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)

- 350 lei Fire Circle

- 265 lei Tribuna

- 120 lei Golden Circle

- 90 lei Gazon

Pretul abonamentelor valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:

- 800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)

- 525 lei Fire Circle

- 400 lei Tribuna

- 200 lei Golden Circle

- 150 lei Gazon

Toate biletele si abonamentele achizitionate inainte de schimbarea locatiei de desfasurare a festivalului raman valabile.

Biletele la Ost Fest, cat si abonamentele valabile pentru toate cele trei zile pot fi cumparate din: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1.

Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro , BLT.ro, BILET.ro sau MYTICKET.RO.

A.S.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Ost Fest Romexpo, #Ost Fest trupe, #Ost Fest Bucuresti bilete, #Ost Fest abonamente, #Ost Fest Megadeth, #Ost Fest Motley Crue , #festival