Ce funcție poate primi Nicolae Ciucă după ce PSD va prelua guvernarea. Alina Gorghiu se arată dispusă la sacrificiu pentru șeful PNL

Miercuri, 30 Noiembrie 2022, ora 16:30
4646 citiri
Ce funcție poate primi Nicolae Ciucă după ce PSD va prelua guvernarea. Alina Gorghiu se arată dispusă la sacrificiu pentru șeful PNL
Premierul Nicolae Ciucă ar putea să preia șefia Senatului după rotativa premierilor FOTO Facebook / Guvernul României

Președintele interimar al Senatului Alina Gorghiu a declarat într-un interviu pentru Profit News că după rotativa premierilor care va avea loc anul viitor, Nicolae Ciucă nu va pierde șefia partidului.

Totodată, aceasta a adăugat că în cazul în care Ciucă și-ar dori să preia șefia Senatului, funcție ocupată în prezent de Gorghiu, atunci îl va „susține cu tot dragul”.

„Dacă preşedintele PNL, după rotativa premierilor, va dori să ocupe funcţia de preşedinte al Senatului, îl voi susţine cu tot dragul. Activitatea parlamentară este plăcerea mea, decizia este a domniei sale, nu s-a luat o decizie în PNL”, a adăugat senatoarea liberală.

Întrebată apoi dacă Nicolae Ciucă ar putea avea soarta lui Florin Cîţu și să fie înlăturat de la șefia partidului, Gorghiu a precizat că acest lucru nu se va întâmpla.

„De câte ori credeţi că poate greşi PNL făcând mişcări din acestea bruşte? Când face mişcări bruşte poţi să consideri asta o greşeală. Ce pot să vă spun cu certitudine este că nu vom schimba preşedintele PNL, mai aud povestea asta ascuns, pe la colţuri. Sunt sigură că nu vom avea congres, lumea se aşteaptă sau poate colegii din opoziţie mai speră la trepidaţii la rotativă”, a mai relatat aceasta.

#nicolae ciuca, #Alina Gorghiu, #premierul Romaniei, #presedinte Senat , #stiri Nicolae Ciuca