Averea lui Nicusor Constantinescu, sub sechestru - de la timbre la vile, terenuri si masini (Video)

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 13:11
5581 citiri
Averea lui Nicusor Constantinescu, sub sechestru - de la timbre la vile, terenuri si masini (Video)
Foto: psnews.ro

Procurorii DNA au cerut vineri magistratilor Tribunalului Bucuresti instituirea sechestrului asigurator pe averea lui Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, aflat acum in SUA.

Sechestrul are in vedere sase terenuri detinute de Nicusor Constantinescu in Ilfov, Constanta, Tulcea sau Piatra Neamt, cu suprafete totalizand 4.000 de metri patrati, 4 case de locuit si de vacanta din Constanta, Bucuresti si Piatra Neamt, 5 autoturisme, o salupa, obiecte de arta, bijuterii, tablouri si colectii timbre, arata Digi 24.

Sub sechestru ar urma sa fie puse, daca cererea este aprobata, si toate bunurile trecute in declaratia de avere a lui Nicusor Contantinescu. Printre acestea se gaseste si un cont bancar in care se afla suma de 1 milion de dolari.

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie in trei dosare penale distincte. Intr-unul dintre ele este acuzat ca nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta, in altul ca nu s-a supus controlului Curtii de Conturi, iar in cel de-al treilea ca a atribuit ilegal terenuri.

Intr-un alt dosar, seful CJ Constanta este cercetat pentru luare de mita si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dupa ce in casa lui au fost gasite, la perchezitii, 15 cartuse de 9 milimetri.

Nicusor Constantinescu a primit acordul judecatorilor sa mearga in SUA pentru a se trata de cancer de prostata, dar nu a revenit in tara in termenul acordat de magistrati.

Nicusor Constantinescu a fugit in Costa Rica? Noi imagini cu el

Constantinescu a fost operat la un spital din Baltimore si ulterior a invocat o serie de complicatii pentru a nu se intoarce in Romania.

Desi a expediat mai multe scrisori medicale care arata ca nu este stabil din punct de vedere medical, Ministerul Justitiei a solicitat autoritatilor americane extradarea lui, el fiind dat in urmarire internationala prin Interpol.

Nicusor Constantinescu ataca DNA din SUA: Politia politica a lui Basescu ma vrea "cadavru"

In urma cu o luna, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca exista informatii cu privire la locul in care se afla Nicusor Constantinescu, dar procedurile de extradare nu sunt publice si "orice risc de forma sau de fond poate sa prelungeasca procedura sau sa o anuleze".

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Nicusor Constantinescu avere sechestru, #Nicusor Constantinescu terenuri sechestru, #Nicusor Constantinescu conturi case sechestru , #DNA
Comentarii
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Asa, loz in plic, Nicusor castigaretz, plimba-te dar pe banii tai...
Poza programer
programer
rank 1
Confiscarea extinsa ...va spune ceva ...o fi promovta de Udrea ?