Senator trecut la PMP: In UNPR nu mai exista perspective, e previzibil ce se intampla acolo

Vineri, 25 Martie 2016, ora 08:52
3388 citiri
Senator trecut la PMP: In UNPR nu mai exista perspective, e previzibil ce se intampla acolo
Foto: Arhiva Ziare.com

Senatorul UNPR de Iasi Ionel Agrigoroaei a trecut la Partidul Miscarea Populara, motivand ca la UNPR "nu mai exista perspective" si ca "este previzibil ce se intampla acolo".

Ionel Agrigoroaei a declarat, joi, pentru News.ro, ca a semnat deja adeziunea la PMP, precizand ca de multa vreme incerca sa se inscrie in acest partid.

"Eu voiam sa trec de multa vreme la ei, dar nu s-a putut din diverse motive. Am depus deja adeziunea la PMP. Am plecat din UNPR pentru ca nu mai exista perspective la acest partid. Este previzibil ce se intampla acolo", a afirmat Ionel Agrigoroaei.

Surse din mediul politic sustin ca si vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi Alin Aivanoaei, membru UNPR, se va inscrie in PMP, anuntul urmand sa fie facut sambata, in prezenta lui Traian Basescu, care va participa la lansarea candidatilor PMP din judetul Iasi.

Ionel Agrigoroaei a fost ales senator in 2012, pe listele PPDD, iar ulterior s-a inscris in UNPR. Agrigoroaei a revenit ulterior in PPDD, dupa care s-a inscris din nou in UNPR.

PMP are la Iasi doi parlamentari, senatorul Ionel Agrigoroaei si deputatul Petru Movila, acesta din urma fiind si liderul organizatiei iesene a PMP. Totodata, Movila este candidatul PMP pentru Primaria Iasi.

#senator UNPR PMP, #senator Ionel Agrigoroaei PMP , #stiri Partidul Miscarea Populara