PDL se aliaza cu PNTCD la Teleorman

Luni, 26 Martie 2012, ora 20:59
1159 citiri
PDL se aliaza cu PNTCD la Teleorman

Democratii si taranistii teleormaneni au facut front comun pentru alegerile locale din acesta vara, candidand impreuna sub titulatura "Alianta pentru Teleorman, PDL-PNTCD".

"In urma unei analize profunde facute de organizatia judeteana, impreuna cu Organizatia Judeteana PNTCD, am hotarat realizarea Aliantei pentru Teleorman, PDL-PNTCD si aceasta va fi forma in care vom candida la alegerile locale din judetul Teleorman de anul acesta. Sigla va fi cu insemnele celor doua partide.

Aceasta alternativa reprezinta o sansa privind deschiderea acestui judet. Din pacate, de prea multi ani acest judet este inchis, este orientat catre un segment extrem de mic si de oameni dar si de entitati economice, care, iata, se dovedeste pe zi ce trece ca se dezvolta foarte mult, in timp ce judetul saraceste", a declarat Lucian Militaru, presedinte PDL Teleorman, citat de Adevarul.

De cealalta parte, George Parjol, liderul PNTCD, a precizat ca noua alianta vine ca replica la Uniunea Social Liberala.

"Multumesc PDL pentru realizarea acestei aliante, o structura politica menita sa promoveze integritatea umana si solidaritatea, in antiteza cu cealalta formatiune politica, USL, care din punctul nostru de vedere reprezinta o forma de umilire umana si aducerea populatiei Teleormanului in stadiul de a sta cu mana intinsa.

Impreuna dorim sa schimbam fata judetului Teleorman, dintr-un judet al saraciei, intr-un judet al demnitatii, al solidaritatii", a explicat Parjol.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...
Sursa: Ziare.com