Consilier PDL, catre Solomon: Aveti limbaj de puscarias!

Joi, 02 Februarie 2012, ora 22:43
2378 citiri
Consilier PDL, catre Solomon: Aveti limbaj de puscarias!
Foto:Adevarul

O consiliera locala de Craiova a PDL, Ani Gheorghe, i-a spus primarului Antonie Solomon, care a petrecut mai multe luni in arest preventiv, ca are "limbaj de puscarias".

Scandalul dintre cei doi incepuse saptamana trecuta, cand Solomon ii spusese acesteia ca "spala WC-uri" si a continuat joi, cand cei doi s-au contrat pe marginea finantarii Regiei Autonome de Transport Craiova, informeaza Mediafax, citata de Romania TV.

"Pentru ca mi-a rostit din nou numele, asteptam din partea domnului primar sa vina si sa isi ceara scuze pentru atitudinea pe care a avut-o in sedinta de joia trecuta cand mi-a spus ca sunt femeie de serviciu la SPIACT (societate din Craiova la care este angajata Ani Gheorghe-n.red.), ca spal WC-urile la SPIACT.

Va amintesc, domnule primar, ca fiecare profesie trebuie respectata, iar intr-un stat de drept mai intai respectam omul si apoi profesia. Eu nu am spalat niciodata WC-urile, insa sunt mandatata de craioveni sa va spun ca dumneavoastra ati spalat WC-urile in puscarie. Aveti limbajul unui om care a stat in puscarie. Trebuia sa va rezolvati problemele cu justitia si dupa aia sa veniti in primarie, domnule primar, ca nu sunteti demn de acest oras", a spus Ani Gheorghe in plenul Consiliului Local Craiova.

Solomon a replicat: "Eu vorbeam despre comportament. Au vrut unii sa ma bage in puscarie. Sa va duceti la cei care se ocupa de partea de psihiatrie (...) In ultimul timp, reactiile pe care le-au avut multi din PDL fata de mine m-au facut sa am senzatia ca ma simteam mai bine in puscarie decat in primarie. Si sa nu uitati ca eu v-am adus in primaria asta".

Antonie Solomon a fost seful PDL Craiova si a castigat mandatul de primar candidand sub culorile acestui partid. El a fost schimbat de la presedintia organizatiei dupa ce a anuntat ca va candida la un nou mandat, din partea UNPR.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Solomon limbaj puscarias, #Antonie Solomon consilier puscarias , #consilier