Liberalii din Covasna au trecut in bloc la PDL

Marti, 24 Iulie 2012, ora 10:24
4588 citiri
Liberalii din Covasna au trecut in bloc la PDL

Organizatia PNL din orasul covasnean Baraolt a trecut integral la PDL, a anuntat, luni, fostul presedinte al filialei locale PNL Monica Anita, in prezent lider interimar al PDL Baraolt.

Pe de alta parte, liderul filialei judetene a PNL, Marius Obreja, contesta afirmatiile si spune ca la Baraolt nu au fost niciodata 50 de membri, relateaza Mediafax, citata de Romania libera.

Presedintele interimar al PDL Baraolt, Monica Anita, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca toti cei 50 de membri ai organizatiei PNL din oras, in frunte cu ea, au trecut in bloc la PDL.

Liberalii din Baraolt au trecut la PDL pentru ca erau nemultumiti de faptul ca sefii organizatiei judetene le-ar fi solicitat bani delegatilor din sectiile de votare, iar sumele ar fi crescut de la un scrutin electoral la altul.

Insa presedintele PNL Covasna, Marius Obreja, contesta afirmatiile Monicai Anita si spune ca Anita a parasit PNL inaintea alegerilor locale, respectiv "in urma cu cateva luni", si din PNL Baraolt nu au avut cum sa plece 50 de membri.

"La Baraolt nu am avut niciodata 50 de membri, cel mult 15-16", a spus Obreja, care a negat ca s-ar fi solicitat bani celor care au reprezentat PNL in sectiile de votare

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...