Vanatorul de homosexuali din Parlament (Opinii)

Autor: Iulian Leca - Senior editor
Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 19:51
6967 citiri
Vanatorul de homosexuali din Parlament (Opinii)
Foto: Arhiva

Romania este tara unde legile nu sunt respectate, in primul rand, chiar de catre cei care le fac si apoi le voteaza. Deciziile tribunalelor sunt sfidate de Executiv, presedintele trimite la plimbare judecatorii si face presiuni asupra magistratilor sa voteze dupa buget, iar parlamentarii ridica mana fara sa stie ce voteaza.

Cat despre respectarea drepturilor minoritatilor, constituite pe baza sexualitatii sau religiei, mai bine sa nu vorbim - ele nici macar nu exista.

Atunci pe cine credeti ca va revolta ca un parlamentar roman isi tradeaza credintele medievale si propune legi cu iz barbar? Pe nimeni, desigur. Pentru ca traim in tara unde jumatate din populatie mai crede ca Soarele se invarte in jurul Pamantului, iar trei sferturi dintre romani nici macar nu au auzit de teoria evolutiei, ar trebui sa nu ne mire nici daca in Parlament se va vota o lege prin care ateii sa fie vanati de politie, torturati intru marturisirea pacatelor, iar apoi arsi pe rug pentru sfintirea credintei.

Daca asta v-ar mira, atunci trebui sa fi ridicat cel putin o spranceana cand il veti fi auzit si pe domnul deputat Spanu cum isi exhiba fantasmele primitive in legatura cu orientarea sexuala a oamenilor, in general. Marius Spanu, un deputat PDL cu nume de personaj negativ din basmele copilariei, este initiatorul unui proiect de lege privind castrarea chimica a pedofililor, care a si fost adoptat tacit in Senat. Pana aici, mai nimic iesit din comun.

In unele tari democratice chiar exista pedeapsa cu moartea pentru astfel de fapte, in altele (Cehia, Polonia sau Danemarca) castrarea chimica se aplica deja pedefililor, iar in alte state se discuta (Franta, Marea Britanie). Ca deja avem si noi un proiect adoptat, cum altfel?, tacit in Senat, e specific romanesc. Totul pe sest, nimic important nu se discuta rational.

Ce este extrem de interesant, desi deloc iesit din comun, ba chiar se inscrie in tiparul obisnuit al vietii noastre sociale, e ca Marius Spanu tradeaza perfect profilul majoritatii care l-a votat. Discrimineaza, judeca precum in Evul Mediu, se considera atoatestiutor si, mai ales, Alesul care are stie el ce-i bine si ce-i rau. Cateva mostre din celebrul domn Spanu:

"Foarte multi dintre copiii abuzati sexual devin homosexuali, iar spirala devine din ce in ce mai mare. (...) Nu este normal sa fii homosexual. Pedofilia este doar o ramura a homosexualitatii" - Mariu Spanu, intr-un interviu pentru cotidianul Gandul.

Omul este acel deputat PDL care destul de des la televizor se enerveaza de la prima silaba pe care o emite. El este arhetipul politicianului care le stie pe toate, siguranta cu care isi rosteste cuvintele este demna de un discurs inchizitorial.

Marius Spanu, acest ales al neamului care emite bule papale la fiecare interventie publica, televizata sau nu, are siguranta omului limitat, obisnuit sa nu isi puna intrebari pentru ca nu este invatat sa gandeasca. El doar administreaza si recita adevaruri eterne, apriori, pe care stie ca trebuie sa le impuna lumii intregi.

Convins ca lupta intru eliberarea credintei si a spiritului, indivizi precum Marius Spanu sunt mai periculosi decat o tabula rasa - siguranta lor e chiar mai daunatoare decat "impulsurile" pe care le condamna.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Marius Spanu deputat PDL, #proiect castrare chimica pedofili, #Parlament Romania, #drepturi homosexuali , #lege