Elena Udrea ataca trustul lui Voiculescu

Joi, 05 Martie 2009, ora 09:16
10834 citiri
Elena Udrea ataca trustul lui Voiculescu

Ministrul Turismului, Elena Udrea, sare la gatul jurnalistilor din trustul lui Voiculescu, pe care ii acuza ca arunca in derizoriu un act de cultura, de dragul de a o improsca pe ea cu noroi.

"De dragul de a ma improsca pe mine cu noroi, o parte a presei, a carei "independenta" si "impartialitate" sunt intruchipate de trustul lui Dan Voiculescu, arunca in derizoriu un act de cultura si pe distinsii academicieni, scriitori si poeti care au girat prin prezenta lor "Zilele Marin Sorescu", scrie Elena Udrea pe blogul personal.

Ea afirma ca a mers la conacul poetului Mircea Dinescu pentru a purta discutii in legatura cu potentialul de dezvoltare a zonei Cetate.

Acolo, spune Udrea, s-a intalnit cu toti cei care, cu o zi inainte, au participat la cea de-a noua editie a manifestatiei "Zilele Marin Sorescu".

Ministrul Turismului s-a declarat dezamagit de faptul ca televiziunile au aratat mai multe imagini cu ea decat cu marile personalitati prezente acolo.

"M-am vazut mai apoi pe micile ecrane, jenata de faptul ca am stat alaturi de oameni care cu siguranta merita cu mult mai multa atentie decat mine, dar care fusesera complet ignorati de camerele de luat vederi.

Desi reuniunea era extrem de rafinata, stirile prezentate erau frivole, nu ma recunosteam si nu ii regaseam pe cei pe care ii intalnisem acolo si de la care as avea multe lucruri de invatat", mai scrie Udrea.

Mai mult, afirma ea, culmea ridicolului a fost atinsa miercuri la emisiunea de la Antena 3 moderata de Dana Grecu. Potrivit lui Udrea, la acea emisiune au fost desfiintate, din pricina prezentei sale la Cetate, chiar Zilele Marin Sorescu.

"Ati vazut cumva, in ultimii opt ani, stiri la Antenele lui Voiculescu despre manifestarea respectiva, manifestare aflata acum la cea de-a noua editie? Puse pe ecran datorita prezentei mele la conacul lui Dinescu, dupa ce manifestarile omagiale se incheiasera, Zilele Marin Sorescu au devenit ilegale si imorale", mai scrie ministrul Turismului.

"O nepoata a poetului revendica drepturi de autor, iar pe ecran curgeau imagini cu mine avand un miel in brate", mai spune Elena Udrea.

Ea a tinut sa precizeze ca nu a facut la Cetate niciun gest pe care sa il regrete si nu a rostit nicio vorba pe care sa vrea sa o retraga.

"Singurul lucru de care imi pare rau este legat de neplacerile pe care le-au provocat Antenele asa-zisului profesor Voiculescu distinsilor oameni de cultura pe care am avut privilegiul sa ii intalnesc la sfarsitul saptamanii trecute", conchide Elena Udrea.

Citeste si:
Toni Greblă îi răspunde lui Nicușor Dan pe tema autorizațiilor ilegale din Kiseleff:„După răspunsul ISC vom întreprinde toate măsurile”
Toni Greblă îi răspunde lui Nicușor Dan pe tema autorizațiilor ilegale din Kiseleff:„După răspunsul ISC vom întreprinde toate măsurile”
Instituţia Prefectului Bucureşti – condusă de Toni Greblă – i-a transmis, sâmbătă, primarului general Nicuşor Dan, că nu a susţinut „cu niciun prilej” că refuză să atace în...
Cătălin Drulă anunţă că şi-a lansat oficial candidatura la şefia USR: "Sunt persoana potrivită"
Cătălin Drulă anunţă că şi-a lansat oficial candidatura la şefia USR: "Sunt persoana potrivită"
Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a anunţat, sâmbătă, 21 mai, că şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia formaţiunii. "Cred că USR are nevoie de organizare, energie...