Liviu Negoita, sef interimar la PD-L Bucuresti

Luni, 30 Iunie 2008, ora 13:56
1977 citiri
Liviu Negoita, sef interimar la PD-L Bucuresti

Primarului sectorului 3, Liviu Negoita, va prelua conducerea organizatiei Bucuresti a democrat-liberalilor, urmand sa se consulte in continuare in luarea deciziilor cu Vasile Blaga.

"In urma demisiei domnului Blaga, luni Biroul National al PD-L in unanimitate l-a mandatat pe Liviu Negoita sa preia presedintia organizatiei Bucuresti si sa impuna masurile necesare pe care le considera de cuviinta pentru a asigura si in continuare performanta politica acestei organizatii", a spus presedintele PD-L Emil Boc, citat de Newsin.

Boc a mai subliniat ca Vasile Blaga "va ramane un om cu care Liviu Negoita se va consulta". Presedintele PD-L a aratat ca primarul sectorului 3 a fost singura varianta pe care democrat-liberalii au luat-o in calcul pentru presedintia filialei bucurestene, fiind o propunere facuta de Vasile Blaga.

"A fost singura si cea mai legitima propunere pe care am putut-o avea", a adaugat el. Liderul democrat-liberal a tinut sa spuna in mai multe randuri ca decizia luata de conducerea partidului nu este o sanctiune la adresa lui Vasile Blaga si ca organizatia Bucuresti a obtinut un scor bun.

Intrebat daca a mai incercat cineva sa il convinga pe Blaga sa se razgandeasca, Boc a spus: "Fiind vorba de o demisie, un act unilateral, am procedat in consecinta si mai ales ca avem si o solutie benefica pentru organizatie".

De asemenea, tot in BPN-ul de luni au fost validate conducerile organizatiilor - Constanta preluata de Ion Popescu, Salaj preluata de Bode Lucian, Vrancea preluata de Alin Trasculescu, in timp ce la Vaslui si Galati exista o structura coordonata de Gheorghe Stefan, cu doi vicepresedinti in fiecare structura- Corneliu Mihalache si Eftimie Dragos la Vaslui si Mihai Capra si Mircea Toader la Galati. Presedintii acestor filiale au fost inlocuiti dupa ce in urma cu o saptamana conducerea organizatiilor a fost dizolvata ca urmare a rezultatelor slabe din alegerile locale.

In acelasi timp, Emil Boc a anuntat pentru sfarsitul saptamanii, la Palatul Parlamentului, convocarea Colegiului Director si a Ligii alesilor locali din cadrul PD-L. El a spus ca vineri la ora 9.30 va avea loc Colegiul Director, iar la ora 11- Liga alesilor locali in care se vor discuta rezultatele de la alegerile locale si o rezolutie a PD-L cu privire la guvernarea locala

Vasile Blaga a demisionat de la sefia PD-L Bucuresti dupa ce a pierdut sursa pentru fotoliul de primar general in fata lui Sorin Oprescu. El a declarat in urma cu o saptamina ca nu va reveni asupra demisiei sale din functia de presedinte al organizatiei de Bucuresti a PD-L, urmand a se dedica in continuare de pe pozitia de secretar general al partidului, pregatirii alegerilor parlamentare.

"Nu voi reveni asupra deciziei. Este o demisie de onoare. Am promis in campania electorala ca demisionez daca nu-mi indeplinesc obiectul si m-am tinut de cuvant", a declarat Vasile Blaga.

Liderul democrat-liberal a precizat ca depunerea oficiala a demisiei sale luni, la cabinetul presedintelui PD-L Emil Boc, a urmat unei discutii pe care a avut-o cu acesta, dar si cu prim-vicepresedintele Adriean Videanu si vicepresedintele Liviu Negoita, la sfarsitul saptamanii trecute, vineri, ocazie cu care colegii de partid i-au cerut sa nu-si depuna mandatul.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Liviu Negoita, #interimar, #PDL Bucuresti , #stiri politice