Solutia Lapusneanu si adevarul infricosator despre Voicu

Sambata, 20 Martie 2010, ora 23:25
8685 citiri
Solutia Lapusneanu si adevarul infricosator despre Voicu

Da, cazul Voicu ne dovedeste ca nu avem normalitate si stat de drept in Romania. Si da, cazul Voicu mai poate produce si altceva. Poate sa distruga orice speranta la normalitate si functionarea statului de drept in Romania. Daca nu vor cadea capete. Multe, multe capete.

Increngatura mafiota scoasa la iveala de inregistrarile DNA cu senatorul PSD trebuie sa se traduca in demisii si ani de puscarie. Altfel, singura solutie ramane "solutia Lapusneanu". Adica populatia sa iasa in strada si sa ceara ea capete. Pentru ca Voicu nu e singurul care manevreaza "sistemul ticalosit". Si trebuie sa ne fie frica mai ales de faptul ca nu e el mafiotul cel mai destept.

Uite cine era Mos Craciun

Se pare ca l-am descoperit pe Mos Craciun. Cel despre care vicepresedintele PSD Marian Vanghelie spunea fara jena ca ii aduce dosare de la SRI. Din inregistrarile DNA aflam cum cel care a fost la un varf de ac de a fi ministrul Internelor strange dosare despre tot ce misca in structurile statului. Nu, nu pentru placerea lui personala, ci pentru santaj. Pe bani. Bani grei.

Si daca Voicu nu e Mos Craciun pentru Vanghelie, e pentru altii. Pentru miliardarul Costel Casuneanu. Pentru miliardarul Marius Locic. Pentru colegii lui pesedisti ca Hrebenciuc sau primarul Constantei, Radu Mazare, si fratele sau deputatul Alexandru. Pentru Mitrea sau Oprisan. Si chiar pentru liberalul Ludovic Orban, fariseul care pledeaza pentru statul de drept si tipa ca Basescu se implica in Justitie.

Pentru toti acestia, Catalin Voicu "umbla" la judecatorii de la Curtea Suprema. La oameni ca Florin Costiniu sau Cristian Jipa. Scursuri ale sistemului judiciar sau pur si simplu reprezentantii tipici ai unui sistem corupt, coruptibil si corupator?

De ce e infricosator?

E infricosator ca puterea unui individ dubios ca Voicu urca pana la Curtea Suprema a Romaniei si mai departe de atat. E infricosator ca omul asta avea o sustinere imensa in PSD pentru a ajunge ministru de Interne. E infricosator sa stii ce inseamna sa controlezi Politia in statul roman. E infricosator ca banii, influenta mizerabila ori santajul "misca" atatea lucruri in Romania si in sfere atat de inalte.

E infricosator ca omul asta voia sa creeze un adevarat sistem mafiot care sa inglobeze toate structurile ce aplica legea.

Dar e ceva si mai infricosator. Infricosator e faptul ca Voicu e unul din mafiotii prosti. Pentru ca o facea prost. Vorbea la telefon lucruri ce ar fi trebuit sa fie ultrasecrete. Vorbea prea deschis. Si isi facea reclama chiar si cand vorbea cu oamenii pe care nu ii cunostea bine, ca Alexandru Mazare.

Ce ne facem insa cu cei ca el, dar care nu se dau asa usor de gol?

Pe cine trage la fund?

In mod normal, toti cei implicati in traficul de influenta al lui Voicu, de o parte sau de alta, trebuie sa cada. Sa fie stersi din viata publica. Doar ca Voicu ar mai putea trage ceva in jos. E vorba de PSD. Care e pus in situatia de a se delimita rapid de boala care l-a atins rapid. Si va trebui sa o faca prin vot, in plenul Senatului. Unde, in frunte cu Mircea Geoana, trebuie sa voteze nu numai anchetarea, ci si arestarea sa.

Atunci vom vedea pana unde isi intinde "caracatita" tentaculele.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Voicu anchetat, #stenograme Voicu , #stiri politice
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Domnul Voicu este o piesa . Totusi , el trebuie protejat de accidente mai ceva decat presedintele SUA ! Sa nu se arunce de la un metru si sa decedeze , sau cine stie ce ar mai putea fi "ajutat" ...