Vanghelie despre "dezertarea" lui Ontanu: Eu simt ca ceva nu este in regula!

Miercuri, 21 Octombrie 2009, ora 19:25
2151 citiri
Vanghelie despre "dezertarea" lui Ontanu: Eu simt ca ceva nu este in regula!
Foto: Romania Libera

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a vorbit "cu compasiune", conform propriei declaratii, despre primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, care si-a anuntat miercuri sustinerea pentru Traian Basescu, Vanghelie insinuand ca acesta a fost supus la diverse "apasari" in acest sens.

"Vorbesc cu compasiune fata de primarul Ontanu(...) Nu cred ca declaratia data a fost o declaratie care sa il reprezinte (...) A gresit fata de cei care au dat votul, nu numai pentru el ci si pentru partid (...) Va asigur ca vorbesc in cunostinta de cauza, eu simt ca ceva nu este in regula, nu a fost in regula si cred ca declaratia domnului Ontanu nu a fost o declaratie care sa il reprezinte si nu cred ca se simte foarte confortabil in acest moment", a declarat Marian Vanghelie intr-un discurs tinut la sedinta Consiliului PSD Bucuresti organizata miercuri seara in vederea excluderii lui Neculai Ontanu din partid.

"Baietii astia stiu sa joace pe partea de imagine mai bine decat noi(...)Dar le spun: Nu pot santaja ei atatia cat pot sa voteze romanii", a mai spus Vanghelie in aplauzele salii, explicand ca este convins ca Ontanu a fost supus la diverse "apasari" si corectandu-se imediat la sugestia cuiva din sala: "la presiuni".

Vanghelie a recunoscut cu parere de rau meritele primarului sectorului 2: "Sustin si cred ca este un foarte bun organizator, un primar foarte bun. Ca si coleg este o pierdere(...) Eu cred ca nu si-a dorit acest lucru, ii va fi foarte greu sa spuna cat de bun este Traian Basescu, in aceasta campanie".

"Munca unui om de o viata s-a dus in urma unor telefoane sau a unor mici aranjamente ale unor fosti colegi de-ai nostri. I-ati vazut la televizor acum cateva zile, la inaugurarea bisericii de la Cotroceni", a mai reamintit Vanghelie de un episod recent, in care Ontanu s-a aratat in public alaturi de Traian Basescu.

"Daca domnul Traian Basescu va castiga, il arunca ca pe o lamaie stoarsa, daca nu, domnul Ontanu ramane cu rusinea", a concluzionat Vanghelie.

Consiliul PSD Bucuresti s-a reunit miercuri, la 17.30, pentru alegerea numarului doi din organizatie, presedintele executiv, dupa ce detinatorul acestei functii, Neculai Ontanu, si-a anuntat sprijinul pentru Traian Basescu.

Ontanu a dat publicitatii miercuri o declaratie de presa in care isi anunta sprijinul pentru candidatura lui Traian Basescu pentru un nou mandat de presedinte al Romaniei, considerand ca acesta a dovedit ca are "dorinta de schimbare a Romaniei".

"Traian Basescu a dovedit ca are dorinta de schimbare a Romaniei, stie sa se lupte pentru aceste idei si sunt convins ca alaturi de domnia sa vor veni multi specialisti, politiceni si independenti" se arata in declaratia de presa.

Ontanu a apreciat ca initiativa Guvernului Romaniei de reformare a statului este un proiect care trebuie sprijinit in Parlament.

"Romania nu are nevoie de batalii absurde, generate de interese politice care vin in contradictie cu interesul general al romanilor. Aceste batalii politice nu servesc scopului ameliorarii serviciilor locale si nici continuarii procesului de descentralizare" a mai declarat edilul sectorului 2.

Eveniment Quarterly Report

Referat DNA: Baronul PSD Dumitru Buzatu făcea presiuni asupra subalternilor care se ocupau de derularea proiectelor finanţate din fonduri europene
Referat DNA: Baronul PSD Dumitru Buzatu făcea presiuni asupra subalternilor care se ocupau de derularea proiectelor finanţate din fonduri europene
Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, făcea presiuni asupra subalternilor săi care se ocupau de derularea unor proiecte finanţate din fonduri europene pentru ca unele sume...
Trecutul puțin știut al lui Dumitru Buzatu: a scris la un ziar celebru, în "grupul acela formidabil": "Un tânăr de treabă ajuns o otreapă"
Trecutul puțin știut al lui Dumitru Buzatu: a scris la un ziar celebru, în "grupul acela formidabil": "Un tânăr de treabă ajuns o otreapă"
Baronul PSD Dumitru Buzatu este amintit de foști colegi de facultate din Iași. În studenție, politicianul ajuns stăpânul "moșiei" Vaslui era apreciat și considerat un tânăr de viitor....
#Vanghelie Ontanu sustinere Basescu, #Vanghelie excludere Ontanu , #stiri politice