Tinerii care au găsit soluția să devină proprietari de locuințe. Cum arată casele cumpărate la prețuri infime de pe Amazon: "Nici măcar nu m-am gândit de două ori" VIDEO

Miercuri, 07 Februarie 2024, ora 10:07
8671 citiri
Tinerii care au găsit soluția să devină proprietari de locuințe. Cum arată casele cumpărate la prețuri infime de pe Amazon: "Nici măcar nu m-am gândit de două ori" VIDEO
Casă cumpărată depe Amazon

Generația Z și milenialii devin proprietari de locuințe datorită caselor mici de pe Amazon.

Proprietatea este departe de a fi accesibilă pentru cei mai mulți tineri din aceste generații din cauza prețurilor cerute care sunt exorbitante și a ratelor cu dobânzi astronomice.

Cei cu vârste în jur de douăzeci și treizeci de ani devin creativi în privința achiziționării locuințelor.

Astfel, în loc să-și strângă ultimii bani cu speranța că într-o zi își vor permite să cumpere o mică vilă din cărămidă și mortar, tinerii adulți pricepuți în gestionarea banilor se orientează către un gigant al comerțului online pentru a achiziționa căsuțe prefabricate.

"Nici măcar nu m-am gândit de două ori"

"Tipule, tocmai mi-am cumpărat o casă de pe Amazon", s-a entuziasmat creatorul de conținut de lifestyle Jeffrey Bryant, 23 de ani, din Los Angeles, California, în fața unei audiențe de peste 8,6 milioane de privitori șocați pe TikTok. "Nici măcar nu m-am gândit de două ori."

Dar Bryant, care a obținut construcția de 5 pe 6 metri pentru puțin peste 26.000 de dolari săptămâna trecută, spune pentru The Post că a cumpărat apartamentul pliabil folosind banii pe care i-a moștenit recent de la bunicul său decedat.

Casa minusculă vine complet echipat cu o chicinetă dedicată, cameră de zi, dormitor și baie - cu toaletă și duș preinstalate.

"Am văzut un Youtuber deschizându-și casa de pe Amazon", a spus Bryant, "și am alergat pe site să îmi iau și eu una."

Dar achiziția sa impulsivă a fost, de fapt, înrădăcinată în dorința de a ajuta pe cei aflați în nevoie, a declarat el.

"Am cumpărat casa mică pentru a o transforma într-un AirBnB pentru persoanele care se confruntă cu lipsa adăpostului", a spus antreprenorul altruist.

Nathan Graham, influencerul în vârstă de 27 de ani din spatele brandului de jocuri pentru copii "Unspeakable", a declanșat furtuna virală în ceea ce privește cumpărăturile de case de pe Amazon - un fenomen care a adunat peste 88.000 de oameni sub hashtag-ul viral de pe TikTok #AmazonHome, mândrindu-se cu noile lor cuiburi.

"Frate, asta este atât de ușor de construit"

La începutul lunii, Graham a postat o înregistrare animată care prezintă noua locuință DIY de 30.000 de dolari.

"Frate, asta este atât de ușor de construit", a spus inițiatorul de tendințe din Houston, Texas, în timp ce el și o gașcă de prieteni asamblează modesta locuință. Înregistrarea cu casa modestă a adunat peste 20,4 milioane de vizualizări pe TikTok. "Practic doar o deschizi."

@unspeakable_fanytb I Bought A House On Amazon! - Part 1 - #unspeakable #challenge #legohouse #amazonfinds #amazonhouse #amazonhaul #amazonhome #mustwatch #fyp #fypシ ♬ original sound - Unspeakable Fans

Graham nu a răspuns imediat solicitării The Post pentru un comentariu.

Dar trendul caselor mici a cunoscut o creștere meteorică în popularitate în anii de după pandemie.

În timp ce unii minimaliști au renunțat la locuințele lor vaste, deși costisitoare, și au mutat familiile de șase persoane în căsuțe de unelte de 500 de metri pătrați, alții au renunțat complet la ideea de a locui între pereți și au transformat vehicule mari în locuințele visate.

Îndreptarea avangardistă spre achiziționarea de locuințe de pe Amazon acum câștigă tot mai multă forță, chiar în momentul în care un sondaj din ianuarie 2024 a dezvăluit că nici mai mult, nici mai puțin de 90% dintre proprietarii mileniali au regrete legate de primele lor achiziții imobiliare.

Sondajul, comandat de Real Estate Witch, a stabilit că cei care cumpărau o casă pentru prima dată regretau tot, de la ratele cu dobândă ridicată până la alegerea de case în cartiere cu probleme.

Dar pentru proprietarii orientați către afaceri, precum Bryant, locația este cheia.

"Lucrez cu un agent care mă ajută să găsesc un teren [pe care să plasez] casa mea de pe Amazon", îi spune viitorul proprietar The Post.

"Vreau să îi inspir pe alții să ia decizii înțelepte cu banii lor"

El speră să găsească o proprietate adecvată în apropierea faimosului Orange County din California pentru mai puțin de 40.000 de dolari. De asemenea, Bryant discută cu autoritățile locale de locuințe pentru a obține permisele necesare pentru proprietatea în care investește.

"Fiind o persoană de culoare și aparținând generației Z, vreau să îi inspir pe alții să ia decizii înțelepte cu banii lor", a spus Bryant.

"Oamenilor de vârsta mea li se spune că nu ne permitem să cumpărăm case, dar eu sunt dovada că este posibil."

Cum a rezolvat un român problema PET-urilor si returul acestora. "E cea mai hilară țeapă în România"
Cum a rezolvat un român problema PET-urilor si returul acestora. "E cea mai hilară țeapă în România"
Unii români sunt nemulțumiți că trebuie să strângă PET-urile și să le ducă în diferite puncte de colectare pentru a primi banii pe garanție. În mediul online au apărut discuții...
Răzvrătirea tinerilor care muncesc. „Trendul” prin care își arată dezgustul pentru societate și joburile prost plătite: în pijamale și papuci de casă la birou
Răzvrătirea tinerilor care muncesc. „Trendul” prin care își arată dezgustul pentru societate și joburile prost plătite: în pijamale și papuci de casă la birou
Există un nou trend, un tip de videoclip "pregătește-te cu mine" în China, în care tinerii prezintă ținute pentru muncă atipice. Tinerii din China își îmbracă pijamalele, papucii și...
#proprietari locuinte, #cumparare, #Amazon, #solutii, #tineri, #preturi mici , #stiri internationale