Berceanu: Viitorul lider al PDL trebuie sa fie capabil sa candideze la prezidentiale

Marti, 19 Iunie 2012, ora 08:51
1975 citiri
Berceanu: Viitorul lider al PDL trebuie sa fie capabil sa candideze la prezidentiale
Foto: Arhiva

Senatorul PDL Radu Berceanu considera ca viitorul sef al partidului ar trebui sa fie o persoana capabila sa candideze la alegerile prezidentiale din 2014 sau macar un lider interimar care sa gaseasca "o locomotiva pentru partid".

"Urmatorul sef al PDL poate sa fie ori acel viitor lider, care sa ajunga sa candideze la prezidentiale in 2014 sau trebuie ales un lider care sa aiba menirea sa gaseasca acest lider, o persoana care sa conduca partidul dar nu cu ideea de a fi el locomotiva partidului, ci de a gasi cat mai repede o persoana care sa fie acest lider", a declarat Berceanu, invitat la B1 Tv.

De asemenea, a precizat senatorul, in pepiniera democrat-liberala se gasesc destui tineri capabili sa ajunga in varf, insa conditia este ca acestora sa li se dea o sansa.

"Sunt convins ca sunt undeva in partid destul de multi capabili sa faca un traseu, dar trebuie sa li se ofere si sansa", a conchis democrat-liberalul.

Declaratia sa vine dupa ce Colegiul Director al PDL a decis in sedinta de duminica seara, prin vot, organizarea unei Conventii Nationale Extraordinare in aceasta luna, la care sa fie aleasa o noua conducere a partidului, respingand astfel ideea unei conduceri interimare pana dupa alegerile parlamentare.

#Berceanu alegeri lider PDL, #lider PDL candidat prezidentiale, #alegeri interne demisii PDL , #PDL