Fiica unui senator pro-Putin a fost numită „trădătoare” și „criminală” de tatăl său pentru că se opune războiului. Ce s-a întâmplat cu tânăra

Sambata, 03 Septembrie 2022, ora 20:01
6364 citiri
Fiica unui senator pro-Putin a fost numită „trădătoare” și „criminală” de tatăl său pentru că se opune războiului. Ce s-a întâmplat cu tânăra
Diana Isakova a fugit în Georgia de frica statului rusesc FOTO Daily Mail

Fiica senatorului rus Eduard Isakov, membru al Consiliului Federației, și-a numit fiica drept „trădătoare” pe motiv că aceasta se opune războiului inițiat de Vladimir Putin în Ucraina.

În vârstă de 25 de ani, Diana Isakova a fost reținută și interogată de FSB pentru un protest din aprilie față de războiul din Ucraina. Tatăl ei, Eduard Isakov, în vârstă de 48 de ani, a reacționat cu furie, după ce a avertizat-o anterior să nu-l mai critice pe Putin sau autoritățile ruse pe rețelele sociale, notează Adevărul.ro.

„Am avut o conversație și toate temerile mele s-au adeverit. Mi-a spus că sunt o trădătoare a familiei noastre, un dușman al poporului și o criminală” a declarat ea pentru publicația Meduza.

Când a început războiul, tânăra ar fi reacționat la poveștile ucrainenilor pe care i-a urmărit pe Instagram și a organizat un protest „curajos” la Soci, care a dus la arestarea ei rapidă.

„În interiorul fiecărei persoane crude există un copil nefericit căruia îi este frică să-și recunoască slăbiciunea, vulnerabilitatea și nevoile sale. La un moment dat în copilăria sa, cineva a fost crud cu el și a fost dureros. Desigur, Putin ar trebui să fie tras la răspundere, dar asta nu înseamnă să îl împușcăm. Căutând răzbunare, mergem efectiv pe aceeași cale plină de ură”, a afirmat ea.

Diana a fugit din Rusia și se află acum în Georgia, deoarece se temea că ar putea fi persecutată și arestată din cauza postărilor ei pe rețelele sociale.

„Mi-e frică de persecuție, îmi este frică să fiu închisă. Nu aș spune că îmi este îngrozitor de frică de închisoare sau așa ceva. — Dar cred că pot face mai mult bine dacă nu ajung în închisoare”, a spus tânăra al cărei tată continuă să o atace pentru că s-a opus lui Putin și războiului său sângeros din Ucraina.

Tatăl: „Și-a trădat patria”

De cealaltă parte, tatăl fetei o acuză că ar primi bani de la instituții media pentru a se opune războiului și că și-a trădat patria.

„Ea se pronunță împotriva operațiunii militare speciale, împotriva politicii țării sale. Se pare că a primit bani de la aceste instituții media, cu alte cuvinte, și-a vândut tatăl, familia, patria și a părăsit Rusia. Este greu să alegi cuvintele atunci când fiica ta se dovedește a fi o trădătoare. Ea nu s-a opus doar unei operațiuni militare speciale, ea s-a implicat în secret în activități de opoziție la spatele meu, locuind în casa mea, pe cheltuiala mea, realizând că lucrez pentru autoritățile ruse”, notează senatorul rus.

Tatăl ei a spus că Diana ar trebui să se întoarcă în Rusia și să fie trimisă în Donbas ca voluntară pentru a „învăța direct motivele operațiunii militare speciale”.

Fostul ministru britanic al Apărării către cancelarul german: „Liniile roșii ale Rusiei sunt șterse cu creta de pe tablă“
Fostul ministru britanic al Apărării către cancelarul german: „Liniile roșii ale Rusiei sunt șterse cu creta de pe tablă“
În contextul reticenței Germaniei de a trimite rachete Taurus cu rază lungă de acțiune către forțele armate ucrainene, fostul ministru britanic al Apărării Ben Wallace a declarat că Olaf...
Șoigu îi promite lui Putin, după arestarea adjunctului său, că armata rusă va cuceri două orașe importante din Ucraina
Șoigu îi promite lui Putin, după arestarea adjunctului său, că armata rusă va cuceri două orașe importante din Ucraina
Dictatorului rus Vladimir Putin i s-a promis că Rusia va câștiga victorii foarte importante pe frontul din Ucraina în această vară. O astfel de promisiune ar fi fost făcută de ministrul...
#razboi Ucraina, #opozitie razboi, #senator rus, #Vladimir Putin, #propaganda r usia , #Razboi Ucraina