Aliat al președintelui Putin: ”Va fi război civil în SUA, vine Dragonul pentru ei”

Vineri, 05 Ianuarie 2024, ora 04:00
7563 citiri
Aliat al președintelui Putin: ”Va fi război civil în SUA, vine Dragonul pentru ei”
Un aliat al lui Putin sugerează că va fi război civil în SUA FOTO: Hindustan Times

Un fost consilier al președintelui rus Vladimir Putin, Serghei Markov, a făcut recent o declarație neobișnuită într-o emisiune TV. El a afirmat că ”va fi război civil în Statele Unite, vine Dragonul pentru ei”, ceea ce ar aduce beneficii Rusiei și ar pune capăt războiului din Ucraina.

Apropiatul lui Putin a spus că simbolul rusesc pentru noul an este ”Dragonul de lemn”, conform horoscopului chinezesc, scrie B92.

"Cred că asta înseamnă că va fi un război civil în America. Cred că are sens... Da, Dragonul va veni la ei, asta e bine pentru lume." Markov s-a referit și la mesajele care spun că Rusia „nu vrea război cu nimeni, nici măcar cu americanii”.

O țară cu bază de forțe americane face un joc dublu: Afaceri record cu Rusia, Arabia Saudită și EAU

„Nu, ne dorim. Știm că, dacă ceva începe cu adevărat în America, războiul din Ucraina se va încheia o săptămână mai târziu. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski și comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei Valery Zalujni se vor grăbi aici [la Moscova].

Mergeau la mediatori și spuneau: „Să punem capăt la toate astea chiar acum”. „Pentru că acest regim este o juntă tipică, aș spune, o juntă colonială. Ne dorim pacea pentru noi în noul an, iar cei care locuiesc în Ucraina să scape de această juntă colonială pe care America le-a impus-o”, a spus Markov.

Mutarea SUA ce îi dă lovitura lui Putin. America își extinde teritoriul cu 1 milion de kilometri pătrați

Fără îndoială, afirmațiile lui Markov fac parte din propaganda Kremlinului, care vrea să destabilizeze Occidentul prin astfel de declarații.

Comentariile politologului rus vin în timp ce lovituri mortale au distrus clădiri rezidențiale din Ucraina și o regiune de graniță cu Rusia, pe fondul unei escaladări a atacurilor aeriene.

Președintele rus Vladimir Putin a promis că va intensifica loviturile în urma unui atac ucrainean fără precedent asupra Belgorodului, în timp ce președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus: „Inamicul și-a planificat traiectoria rachetelor pentru a provoca cât mai multe daune posibile. Aceasta este o teroare complet premeditată.”

O altă criză lovește dramatic, după Ucraina și Israel: 270 de miliarde de dolari în mare pericol

Din 29 decembrie 2023, Rusia a lansat aproape 300 de rachete și peste 200 de drone împotriva Ucrainei, a adăugat el, în timp ce o nouă lovitură ucraineană asupra regiunii Belgorod din Rusia a ucis cel puțin o persoană și a rănit cinci, a declarat guvernatorul local, potrivit agenției de presă AFP.

Conform ultimelor rapoarte venite de pe linia frontului din Ucraina există un impas, din cauza faptului că trupele Kievului nu mai au suficientă muniție. Unii experți pun pe masă singura cale realistă de pace în conflictul din Ucraina din acest moment: un armistițiu care ar putea deschide ușa Kievului spre aderarea la alianța NATO.

Declarație neașteptată a unui diplomat occidental. Știe mutarea surpriză a lui Putin de a opri războiul, în 5 minute
Declarație neașteptată a unui diplomat occidental. Știe mutarea surpriză a lui Putin de a opri războiul, în 5 minute
Războiul declanșat de președintele rus în Ucraina a depășit 790 de zile, însă deznodământul acestuia rămâne unul imprevizibil, chiar și pentru experți. Dar acum, un diplomat...
Armata rusă susține că a doborât 17 drone ucrainene în urma unui atac de pe teritoriul Federaţiei Ruse VIDEO
Armata rusă susține că a doborât 17 drone ucrainene în urma unui atac de pe teritoriul Federaţiei Ruse VIDEO
Armata rusă a anunţat că a neutralizat 17 drone ucrainene în mai multe regiuni din vestul ţării, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 28 aprilie, transmite AFP. Ucraina şi-a...
#razboi Ucraina, #apropiat putin, #propaganda Putin, #razboi civil sua, #razboi Rusia Ucraina, #sfarsitul razboiului ucraina , #Razboi Ucraina