Ziare.com

Sever Voinescu: PDL priveste cu simpatie spre Forta Civica, MRU-partener politic

Vineri, 07 Septembrie 2012, ora 15:15

   

Sever Voinescu: PDL priveste cu simpatie spre Forta Civica, MRU-partener politic
Mihai Razvan Ungureanu si Initiativa de Centru Dreapta sunt "partenerii si prietenii politici" ai PDL, spune vicepresedintele Partidului Democrat Liberal, Sever Voinescu.

"Mihai Razvan Ungureanu a anuntat foarte clar ca acest partid politic este expresia politica sau vehiculul politic, asa s-a exprimat el, al Initiativei de Centru Dreapta, pe care a fondat-o cu cateva luni in urma(...)

Noi am inceput discutii, cum bine stiti, cu Initiativa Civica de Centru Dreapta a domnului Ungureanu, pentru coalizarea fortelor de dreapta, pentru a constitui aceasta oferta de centru-dreapta la alegerile din 9 decembrie. Noi evident ca vom continua discutiile, ei vor deveni partenerii nostri de discutii pe mai departe", a declarat Sever Voinescu la RFI Romania.

"Evident ca PDL-ul priveste cu simpatie, pentru ca domnul Ungureanu, Initiativa de Centru Dreapta sunt partenerii nostri, prietenii nostri politici", mai declara deputatul PDL.

Conventia Nationala a partidului Forta Civica a inceput vineri, la Sala Polivalenta, in cadrul careia va fi aleasa noua conducere, pentru functia de presedinte candidand Mihai Razvan Ungureanu, liderul Initiativei Civice de Centru-Dreapta.

Citeste mai multe despre Voinescu: PDL priveste cu simpatie spre Forta Civica; MRU este partenerul nostru politic pe site-ul RFI

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1558 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Severica, sa adaugati si un pic de usturoi, dreptate si adevar

Eventual puteti sa-i invitati si pe altii cu mai multa experienta in atragerea mustelor, de exemplu Vadim-omul-care-aduce-dreptate-romanilor si Daniel-omul-care-construieste-catedrale-romanilor. Ce oameni, domne, ce oameni!... la fel ca voi hahahaha

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor