Sever Voinescu: PDL priveste cu simpatie spre Forta Civica, MRU-partener politic

Vineri, 07 Septembrie 2012, ora 15:15
2255 citiri
Sever Voinescu: PDL priveste cu simpatie spre Forta Civica, MRU-partener politic
Foto: Arhiva

Mihai Razvan Ungureanu si Initiativa de Centru Dreapta sunt "partenerii si prietenii politici" ai PDL, spune vicepresedintele Partidului Democrat Liberal, Sever Voinescu.

"Mihai Razvan Ungureanu a anuntat foarte clar ca acest partid politic este expresia politica sau vehiculul politic, asa s-a exprimat el, al Initiativei de Centru Dreapta, pe care a fondat-o cu cateva luni in urma(...)

Noi am inceput discutii, cum bine stiti, cu Initiativa Civica de Centru Dreapta a domnului Ungureanu, pentru coalizarea fortelor de dreapta, pentru a constitui aceasta oferta de centru-dreapta la alegerile din 9 decembrie. Noi evident ca vom continua discutiile, ei vor deveni partenerii nostri de discutii pe mai departe", a declarat Sever Voinescu la RFI Romania.

"Evident ca PDL-ul priveste cu simpatie, pentru ca domnul Ungureanu, Initiativa de Centru Dreapta sunt partenerii nostri, prietenii nostri politici", mai declara deputatul PDL.

Conventia Nationala a partidului Forta Civica a inceput vineri, la Sala Polivalenta, in cadrul careia va fi aleasa noua conducere, pentru functia de presedinte candidand Mihai Razvan Ungureanu, liderul Initiativei Civice de Centru-Dreapta.

Citeste mai multe despre Voinescu: PDL priveste cu simpatie spre Forta Civica; MRU este partenerul nostru politic pe site-ul RFI

#Sever Voinescu Ungureanu partener, #PDL Forta Civica, #Ungureanu partid Forta Civica , #PDL