Depardieu, marturisiri cutremuratoare: S-a prostituat, a furat, mama sa a vrut sa-l omoare

Luni, 06 Octombrie 2014, ora 15:28
6979 citiri
Depardieu, marturisiri cutremuratoare: S-a prostituat, a furat, mama sa a vrut sa-l omoare
Foto: The Independent

Gerard Depardieu marturiseste, intr-un volum autobiografic, ca mama sa a incercat sa-l ucida inca de pe vremea cand se afla in pantecul sau.

In cartea "Ca s'est fait comme ca", actorul francez povesteste ca a fost al treilea la parinti si ca mama sa nu l-a vrut.

"Al treilea copil, pe care nu si-l dorea, am fost eu, Gerard. Am supravietuit", povesteste actorul, spunand ca mama sa a incercat sa-l ucida cu ace pe vremea cand era inca un simplu fetus, informeaza The Independent.

Depardieu marturiseste ca stie acest lucru chiar de la mama sa, Lilette.

Cotidianul britanic e de parere ca acest volum e un motiv de "rusine" pentru Franta, multe dintre intamplarile povestite de actor nepunandu-l deloc intr-o lumina buna.

Se prostitua pentru soferii de camion

Actorul povesteste in carte ca a profanat morminte in prima parte a vietii, jefuindu-i pe cei abia ingropati, ca s-a batut adesea si chiar ca s-a prostituat pentru soferii de camion care treceau prin Chateauroux, in centrul Frantei.

In plus, tot in prima parte a vietii, Depardieu recunoaste ca a stat la inchisoare trei luni, dupa ce a furat o masina. Vacantele si le petrecea in toaletele publice ale aeroportului Orly, unde lucra bunica sa.

Actorul povesteste in carte si cum a asistat, la varsta de sapte ani, si a ajutat la nasterea surorii sale, Catherine, el fiind cel care a fiert apa. Ulterior, a repetat experienta, ajutand la nasterea a inca cinci copii, toti frati de-ai sai.

Cat despre tatal sau, acesta e cunoscut doar ca "Dede", pentru ca acestea erau singurele litere pe care barbatul stia sa le scrie. Potrivit actorului, acesta consuma extrem de mult alcool si muncea in metalurgie.

Blestemul alcoolului pare sa domine familia actorului, fiul sau Guillaume, decedat in 2008 de penumonie, dupa ce i se amputase un picior in urma unui accident facut cu scuterul, a fost dependent de droguri si alcool si se prostitua. A murit la doar 37 de ani, dupa ce petrecuse ceva vreme si in inchisoare, acuzatiile fiind legate de droguri si furt.

"Guillaume a trecut prin ce am trecut si eu", a declarat actorul, vorbind despre acest blestem al dependentei transmis prin sange de la tatal sau. Depardieu marturiseste in carte ca este macinat de vina in ceea ce priveste moartea lui Guillaume. Inainte de a muri, acesta si-a acuzat tatal ca ar fi "un alcoolic obsedat de bani".

"Mi-a luat multa vreme sa-l inteleg pe Guillaume, cu toata suferinta sa (...), si nu am stiut cum sa raspund. Niciodata nu mi-am gasit cuvintele", admite actorul.

Depardieu recunoaste si ca restul copiilor sai sunt rusinati de numele pe care il poarta. "Le-am spus: 'Ce vreti? Schimbati-va numele, pentru numele lui Dumnezeu, daca va deranjeaza'".

Depardieu: Cand sunt plictisit, beau ca un om normal: 12-14 sticle pe zi

Depardieu, actor distins cu un premiu Cesar, dar cu succes si la Hollywood, unde a obtinut un Glob de Aur, a destainuit recent ca bea "ca un om normal", adica 14 sticle de vin pe zi, inca de la 10 dimineata. Chiar a investit intr-un domeniu viticol din Anjou, pe care il viziteaza, desi e in exil in Rusia.

George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura pentru un nou mandat la şefia administraţiei judeţene, susţinut de Forţa Dreptei Timiş, care face...
#Gerard Depardieu carte autobiografica, #mama Gerard Depardieu incercat omoare, #Gerard Depardieu prostituat, #Depardieu Ca s est fait comme, #Gerard Depardieu copil murit, #Gerard Depardieu copilarie, #Gerard Depardieu jefuit morminte , #sex vedete