Barbatii si sexul: 9 lucruri inedite

Vineri, 15 August 2008, ora 23:15
24247 citiri
Barbatii si sexul: 9 lucruri inedite

Barbatii si sexul - iata o combinatie care a facut obiectul a nenumarate studii. Si totusi niciodata nu e prea mult cand e vorba de viata sexuala a masculilor.

Iata noua lucruri, socante sau nu, pe care expertii americani de la Institutul National al Sanatatii le-au demonstrat, dupa luni intregi de cercetari. Studiul lor, care a implicat mii de barbati, a fost publicat vineri de Health Day.

Se stie...

Erectiile si orgasmele sunt mai greu de obtinut pe masura ce inaintezi in varsta. Barbatii intre 75 si 85 de ani au de cca 2 ori mai multe probleme legate de erectie si climax in comparatie cu cei de 57-64 de ani. Vestea buna e ca seniorii nu au inregistrat o diminuare a interesului ori a placerii resimtite in timpul actului sexual.

Din pacate, cu cat faci mai putin sex, cu atat "calitatea" lui lasa de dorit. Barbatii care s-au "laudat" cu maximum o partida pe luna nu numai ca erau mai putin satisfacuti de aceasta, ci si acuzau mai multe probleme legate de erectie, performante si interes sexual.

Satisfactia generala pe care barbatii o resimt intr-o relatie influenteaza direct si pozitiv calitatea actelor sexuale - o alta concluzie a studiului amintit.

Stiati ca...?

Barbatii casatoriti au parte de sex de 10 ori mai putin bun decat celibatarii. Este bizar faptul ca cei care locuiesc cu iubitele, dar nu sunt casatoriti legal, intra la categoria "burlaci" si experimenteaza cele mai tari partide.

Bolile cu transmitere sexuala marcheaza pe viata. Lipsa de placere in timpul actului sexual e de peste 5 ori mai frecventa in randul barbatilor care au suferit macar o data de BTS. Apetitul nu mai este acelasi nici dupa cativa ani de la vindecare.

Barbatii fac sex cu... mintea. Deprimatii, stresatii, anxiosii au de doua ori mai putine sanse sa-si mentina o erectie si sa ajunga la orgasm. Pana la urma, unii sunt impotenti fiindca sunt deprimati sau sunt deprimati fiindca sunt impotenti? E ca un cerc vicios, spun specialistii.

Socant

Barbatii de culoare au mai multe probleme sexuale decat cei albi. Desi sunt invidiati de toate rasele pentru performantele lor sexuale legendare, barbatii de culoare sunt de patru ori mai predispusi la lipsa de "apetit".

Barbatii educati au parte de mai mult sex decat cei fara studii. E bizar, insa specialistii sustin ca diploma de absolvire a unei universitati le asigura masculilor orgasme mai intense si partide mai "furtunoase".

Barbatii care experimenteaza - din curiozitate sau nu - cu parteneri de acelasi sex isi pierd apetitul pentru partide "normale". Odata ce a intrat in pat cu un mascul, unui barbat ii este foarte greu sa se intoarca la partenerele femei. Sa fie oare vorba de constiinta?

Kievul a suspendat serviciile consulare pentru ucrainenii din străinătate apți de luptă. ”Există un război în țara noastră”
Kievul a suspendat serviciile consulare pentru ucrainenii din străinătate apți de luptă. ”Există un război în țara noastră”
Furnizarea de servicii consulare bărbaților ucraineni din străinătate va fi suspendată, conform declarațiilor ministrului Afacerilor Externe de la Kiev, Dmitro Kuleba. În curând vor fi...
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Un bărbat din oraşul prahovean Urlaţi a fost internat în stare gravă cu diagnosticul de botulism, anunță reprezentanții Spitalului Judeţean Ploieşti. El le-a spus medicilor că a mâncat...
#sex, #barbat, #studiu, #varsta , #sexy