Dieta influenteaza libidoul

Joi, 02 Octombrie 2008, ora 15:33
2802 citiri
Dieta influenteaza libidoul

Pofta de sex vine mancand ceea ce trebuie. Dieta dicteaza ce se intampla in viata intima pentru ca alimentele consumate influenteaza hormonii sexuali. Abuzul de dulciuri si alcool, lipsa de proteine in dieta poate duce la probleme de natura sexuala.

Consumul excesiv de alcool poate duce la infertilitate, conform unor studii realizate de cercetatorii de la Universitatea din Washington. Femile care obisnuiesc sa consume alcool au dereglari menstruale, probleme cu infertilitatea si cu ducerea la bun sfarsit a unei sarcini (rata avorturilor spontane este ridicata), informeaza csid.ro.

Barbatii care consuma alcool nu au insa aceeasi problema, doar doamnele fiind sfatuite sa evite consumul de alcool.

Si consumul de dulcuri poate duce la probleme cu libidoul. Nivelul ridicat al zaharului din sange duce la blocarea genei care controleaza hormonii sexuali.

O alta problema ar fi colesterolul crescut, ce duce la o circulatie sangvina ingreunata. Depozitele de grasime ingreuneaza activitatea vaselor de sange care ajung in zona pelviana.

Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Cum să slăbești sănătos și rapid până de Paște
Kilogramele puse încet, încet în jurul taliei încep să te facă să privești cu furie la toaletele de petrecere din garderoba ta? Nu mai poți suporta încă o cheltuială în plus pentru a...
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Fiind foarte bogat în vitamine și minerale și sărac în calorii, pătrunjelul este ideal pentru alimentația persoanelor care vor să scape de kilogramele în plus. Are, de asemenea,...
#sex, #dieta, #influenta , #sexy