Oprescu: Multe surprize o sa mai fac, dar bune

Luni, 13 Aprilie 2009, ora 23:43
1530 citiri
Oprescu: Multe surprize o sa mai fac, dar bune
Foto: Realitatea Tv

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a transmis bucurestenilor ca are pregatite inca multe surprize, "dar bune", pentru ei.

"Multe surprize o sa mai faca Oprescu, dar bune, cetatenilor Capitalei", a spus primarul intr-o emisiune la Realitatea Tv.

Oprescu a mai spus ca nu va candida la prezidentiale, pentru ca bucurestenii sa vada ca, in sfarsit, cineva nu-i minte. El a promis ca isi va finaliza mandatul, chiar daca va termina doar 11 kilometri din autostrada mult promisa.

"Daca incep autostrada si termin 11 km pana la sfarsitul mandatului, are si bucuresteanul asta siguranta ca nu l-a mintit nimeni in privinta traficului", a spus Oprescu.

Popoviciu nu s-a implicat in campania mea

Oprescu a subliniat ca omul de afaceri anchetat de DNA Puiu Popoviciu nu i-a finantat campania electorala la alegerile locale de anul trecut, asa cum nici "bunul sau prieten" Bobic nu a facut-o.

"Popoviciu nu s-a implicat in campania mea. Nici bunul meu prieten Bobic nu s-a implicat in campanie. Lucrurile sunt verificabile. Nu au crezut ca sunt independent, viata a dovedit ca nu am mintit si nici nu am de gand sa mint vreodata in aceasta privinta", a mai spus Oprescu.

Oprescu a marturisit ca a fost audiat la DNA in legatura cu campania din 2004 a social-democratilor, insa doar in calitate de martor.

"Am fost chemat ca martor pentru 2004 pentru ca am fost presedinte de campanie pe Bucuresti la alegerile generale. Au dorit precizari legate de materiale electorale", a lamurit primarul general.

Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunțat că CNAIR a trimis marți, 23 aprilie, la Agenția Națională pentru Achiziții Publice, documentaţia de atribuire a contractului pentru...
Salvare miraculoasă pe autostradă: Un american a fost scos din mașina sa cuprinsă de flăcări VIDEO
Salvare miraculoasă pe autostradă: Un american a fost scos din mașina sa cuprinsă de flăcări VIDEO
Un bărbat de 70 de ani din SUA a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat pe o autostradă din Minnesota. Imediat după impact, bărbatul s-a trezit că nu mai poate ieși din mașina...
#Sorin Oprescu, #surprize bune, #Puiu Popoviciu, #autostrada , #primar general
Comentarii
Poza 1...2
1...2
rank 2
copilasi bucuresteni,nici nu stiti ce castigati in urmatorul interval din partea independentului psd-ist