Hossu: Vintu voia sa puna mana pe patrimoniul sindicatelor

Vineri, 10 Septembrie 2010, ora 15:56
3903 citiri
Hossu: Vintu voia sa puna mana pe patrimoniul sindicatelor
Foto: Arhiva

Presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat, vineri, ca Sorin Ovidiu Vintu intentiona sa adune liderii confederatiilor sindicale intr-o structura asemanatoare Consiliului de Administratie al Realitatii TV si ca "incearca si acum sa puna mana pe patrimoniul sindical".

"Vintu a vrut sa-si faca protectie sociala prin crearea Consiliului de Administratie cu liderii confederatiilor sindicale, astfel ca nimeni sa nu se mai lege de miscarea sindicala", a declarat Hossu pentru Mediafax.

Hossu mai afirma ca Vintu a vrut ca Realitatea TV sa fie o institutie a confederatiilor sindicale, reamintind de o incercare a sa din 2006 de a-i reuni intr-o structura asociativa pe liderii confederatiilor sindicale, carora le-a propus functii si salarii foarte mari, pentru a obtine patrimoniul sindical.

"Vintu incearca si acum sa puna mana pe patrimoniul sindical, pentru ca este atractiv, este vorba de 500 milioane de euro", a spus Hossu.

Sorin Ovidiu Vintu a fost arestat in noaptea de joi spre vineri de catre Tribunalul Bucuresti in dosarul presedintelelui Gelsor, Nicolae Popa, condamnat in lipsa la 15 ani de inchisoare pentru pagubirea a 300.000 de investitori FNI.

#Vintu patrimoniu sindicate, #Bogdan Hossu Vintu sindicate, #Vintu arestat, #Vintu parchet , #arestat