Sorin Ovidiu Vintu, spitalizat

Luni, 10 Ianuarie 2011, ora 15:55
4955 citiri
Sorin Ovidiu Vintu, spitalizat
Foto:innpolitics.ro

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu s-a internat din nou, luni, la Sectia de Cardiologie a Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala.

Purtatorul de cuvant al unitatii medicale, medicul Bogdan Oprita, a declarat, pentru Ziare.com, ca Vintu s-a internat in vederea unor investigatii, alte detalii neputand sa fie facute publice.

Vintu, internat de urgenta la Spitalul Floreasca

Sorin Ovidiu Vintu a mai fost internat in noaptea de 17 spre 18 octombrie 2010, in jurul orei 3.00, la sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala.

Omului de afaceri i s-a mai facut rau si pe 6 decembrie 2010, in sala de judecata, avocatii acestuia sustinand ca are nevoie sa merga la spital, din pricina unei probleme cardiace. Magistratii i-au permis lui Vintu sa plece din sala de judecata, in timp ce avocatii sai au ramas pentru a continua pledoaria de aparare.

Judecatorul Camelia Bogdan de la Tribunalul Bucuresti a hotarat sa sune la Spitalul de Urgenta "Foreasca" din Capitala pentru a verifica veridicitatea unor sustineri ale avocatilor lui Sorin Ovidiu Vintu, care au spus, la termenul de luni, ca acesta ar fi fost oprit in spital pentru o injectie, arata Mediafax. Unul dintre avocatii lui Sorin Ovidiu Vintu a justificat absenta de la proces a clientului sau prin faptul ca acesta s-a prezentat la Spitalul de Urgenta "Floreasca" unde i s-a facut o injectie si unde a fost oprit pentru alte investigatii.

Judecatorul Camelia Bogdan a sustinut insa ca, in conditiile in care Vintu este obligat sa se prezinte la fiecare termen al procesului, motivul lipsei sale trebuie sustinut cu acte justificative emise de Spitalul "Floreasca".

Avocatii au intentionat sa prezinte un document medical, dar magistratul a sustinut ca nu poate fi luat in calcul din cauza datei la care a fost emis si ca vor sa telefoneze la Spitalul "Floreasca" pentru a verifica informatia privind internarea lui Vintu.

Vintu a fost operat pe inima

Vintu, care a implinit 55 de ani pe 23 noiembrie, este cunoscut ca avand probleme cardiace, el fiind operat pe inima.

Omul de afaceri a fost trimis in judecata in toamna anului trecut, alaturi de Octavian Turcan si Alexandru Stoian, sub aspectul savarsirii infractiunii de favorizarea infractorului in forma continuata.

Cei trei sunt acuzati ca i-au trimis bani fostului director Gelsor, Nicolae Popa, condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare in dosarul FNI, pentru ca acesta sa se sustraga executarii pedepsei.

Ei au fost eliberati din arest pe 16 septembrie, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis contestatiile celor trei impotriva deciziei din 10 septembrie, a Tribunalului Bucuresti, care a dispus arestarea lor peventiva pentru 29 de zile.

Citește și:
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Primarul general Nicuşor Dan a afirmat luni, 6 februarie, referitor la intenţia prefectului Capitalei Toni Greblă de a suspenda în instanţă PUZ Zone Protejate, că este singurul regulament...
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Potrivit unui sondaj recent, românii ar vrea un prezidențiabil care să aibă notorietate, imagine bună, să creadă în anticorupție, să aibă un proiect economic coerent și să țină țara...