Interlopul Gore a fost arestat pentru 29 de zile

Miercuri, 10 August 2011, ora 15:16
2345 citiri
Interlopul Gore a fost arestat pentru 29 de zile
Foto: Evenimentul Zilei

Interlopul clujean cunoscut sub numele de Gore, care a injunghiat un brancardier in mana stanga si in abdomen, a fost arestat miercuri, pentru 29 de zile, dupa cateva ore de audieri la Tribunalul Cluj.

Marius Florin David a fost retinut, marti, dupa ce l-a injunghiat pe asistentul care ii daduse ingrijiri la Unitatea de primire a Urgentelor din Cluj-Napoca.

Judecatorii au decis eliberarea unui mandat de arestare preventiva pe numele lui David, acesta fiind acuzat de tentativa de omor calificat. Avocatul lui Gore are la dispozitie 24 de ore pentru a ataca cu recurs aceasta decizie.

Brancardier injunghiat de interlopul Gore, in spital - atacatorul, dat in urmarire (Video)

In instanta, Gore a declarat ca l-a atacat pe brancardierul de 33 de ani deoarece stia ca acesta face parte dintr-o banda care i-a violat si omorat sotia. Femeia este insa in viata si nu a fost implicata in niciun incident de acest fel. Gore a spus ca acei oameni din banda din care ar fi facut parte brancardierul vroiau sa-l omoare si pe el.

Interlopul a sustinut ca este nevinovat, iar de-a lungul celor doua zile, cat a fost audiat, a dat raspunsuri contradictorii, in decurs de cateva minute. Uneori zicea ca nu l-a injunghiat el pe brancardier, iar imediat sustinea ca acesta a comis prea multe crime.

Aparatorul lui Gore, Octavian Tutu, a sustinut ca atacul a pornit de la faptul ca lui Gore i s-a parut ca brancardierul nu vrea sa-i acorde tratamentul atunci cand s-a aflat internat la UPU, adica pe timpul noptii de luni spre marti.

Procurorii il vor supune pe David unui examen psihiatric.

Potrivit sefului Politiei Cluj, Marcel Bontidean, Gore s-a adresat de mai multe ori, in ultima vreme, medicilor de la UPU, iar luni seara a mers din nou la spital pentru a se plange de dureri abdominale si de lipsa poftei de mancare. Barbatul a fost condus catre un pat pentru a i se administra o perfuzie iar timp de cateva ore a stat linistit.

"In jurul orei 05.30, acesta a devenit recalcitrant si a avut un comportament agresiv fata de un brancardier pe care l-a ranit cu o arma alba, dupa care a fugit intr-o directie necunoscuta", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Alma Brehariu.

La randul sau, seful UPU Cluj, Dorin Muresan, a spus ca Gore ar fi putut avea cutitul ascuns sub tricou. De asemenea, conducerea spitalului ar putea lua decizia, in urma acestui incident, de a institui paza in Unitatea de Primire a Urgentelor, deoarece atat personalul medical, cat si pacientii se tem ca asemenea actiuni sa nu se repete.

Brancardierul, un tanar in varsta de 33 de ani, a fost operat imediat dupa incident, iar acum se afla in afara oricarui pericol.

De-a lungul ultimilor 15 ani, Gore a fost cercetat si condamnat pentru mai multe infractiuni comise cu violenta si a executat mai multi ani de inchisoare. In urma cu cateva luni, el a fost internat la spitalul de psihiatrie.

Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul Bucureşti a decis înscrierea lui Eugen Tomac în Registrul partidelor politice ca preşedinte al PMP. ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă PMP,...
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Premierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, o întâlnire cu vicepreşedintele Turciei, Cevdet Yılmaz şi a precizat că a discutat cu acesta, printre altele, despre proiectele de colaborare cu...
#Gore arestat, #Gore arestat atac spital , #arestare