A fost înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi, la peste 8 ani de la Colectiv. Se așteaptă aprobarea Ministerului Sănătăţii
Stiri / Colectiv
Clinica de Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă şi Arsuri din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” a înfiinţat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi, care va cuprinde date precum numărul arsurilor înregistrate la copii şi adulţi, locurile unde sunt tratate şi etiologia ...
8 ani de la Colectiv: puținul care s-a schimbat. "Naivitatea unei părţi a societăţii cu privire la administraţia publică"
Luni, 30 Octombrie 2023, ora 17:39 - 8 ani de la Colectiv: puținul care s-a schimbat. "Naivitatea unei părţi a societăţii cu privire la administraţia publică"
Stiri / Colectiv
Vicepreşedintele USR Vlad Voiculescu a declarat luni, 30 octombrie, că la 8 ani de la Colectiv, ''după atâtea vieţi pierdute şi atâţia ani'', unele lucruri s-au schimbat pentru totdeauna,...
Preşedintele Asociaţiei Colectiv, după achitarea lui Piedone: ”Dacă ne luăm după justiţie, nu e vinovat nimeni. Au murit 65 de oameni că aşa a fost să fie”
Miercuri, 21 Iunie 2023, ora 15:43 - Preşedintele Asociaţiei Colectiv, după achitarea lui Piedone: ”Dacă ne luăm după justiţie, nu e vinovat nimeni. Au murit 65 de oameni că aşa a fost să fie”
Stiri / Colectiv
Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru Iancu, tânăr care a murit la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală la 3 săptămâni de la incendiul din Colectiv, a declarat, după decizia de achitare a...
Tatăl unui tânăr mort în incendiul de la Colectiv, după achitarea lui Piedone: ”Au vrut să treacă timpul și să se uite”
Miercuri, 21 Iunie 2023, ora 14:11 - Tatăl unui tânăr mort în incendiul de la Colectiv, după achitarea lui Piedone: ”Au vrut să treacă timpul și să se uite”
Stiri / Colectiv
Narcis Hogea, tatăl unui tânăr care a decedat în urma incendiului de la Colectiv, a declarat că ”nu s-a schimbat nimic” după ce instanța a decis miercuri, 21 iunie, ca fostul primar al...
Ministrul Sănătății, despre un potențial nou caz Colectiv: "O situaţie cu număr mare de victime nu poate rezolva nicio ţară"
Duminica, 30 Octombrie 2022, ora 10:56 - Ministrul Sănătății, despre un potențial nou caz Colectiv: "O situaţie cu număr mare de victime nu poate rezolva nicio ţară"
Stiri / Colectiv
Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a declarat în contextul celor 7 ani de la tragedia din clubul Colectiv, că situaţia paturilor de mari arşi nu este una ce poate fi rezolvată dintr-o...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Colectiv . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: Colectiv.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Colectiv, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.