Patru proxeneti care au omorat o fata in 2002 au fost retinuti

Vineri, 25 Aprilie 2008, ora 15:42
2992 citiri
Patru proxeneti care au omorat o fata in 2002 au fost retinuti

Magistratii Tribunalului Bucuresti vor discuta vineri propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii DIICOT pentru patru persoane, Soni Armand Ceanac, Constantina Petre, Vasile Chira si Nina Negoi, acuzate de trafic de droguri de mare risc si trafic de persoane urmat de moartea victimei, informeaza NewsIn.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au dispus in 24 aprilie 2008, retinerea celor patru pe o perioada de 24 de ore, iar ulterior a fost pusa in miscare actiunea penala.

Procurorii au solicitat instantei emiterea unor mandate de arestare preventiva pe numele celor patru, pentru o perioada de 29 de zile.

Potrivit DIICOT, cercetarile efectuate in cauza au relevat faptul ca, in cursul anului 2001, Vasile Chira, Constantina Petre si Soni Armand Ceanac au "cumparat" femei pe care le obligau sa practice prostitutia in folosul lor.

In cursul anului 2002, in apropierea Sarbatorilor de Pasti, la una dintre adresele la care fetele "cumparate" de proxeneti practicau prostitutia, a fost adusa o tanara, Mirela Buju, care i-a fost prezentata lui soni Armand Ceanac. Potrivit procurorilor, acesta i-a adus la cunostinta faptul ca, din acel moment, a fost "cumparata" de el si va trebui sa se prostitueze pentru el.

Tanara a ramas surprinsa de cele aflate, a sustinut ca nu este prostituata si nici nu doreste sa faca acest lucru, precizand ca are un copil mic acasa.

Ceanac nu a tinut cont de cele spuse de victima, ba mai mult a plecat sa-i gaseasca un client, cu care, de altfel, a si obligat-o sa intretina relatii sexuale, in beciul locuintei sale, spun procurorii.

Intrucat fata a refuzat sa se prostitueze, clientului i-a fost adusa o alta fata. Dupa plecarea acestuia, Ceanac a ramas cu victima in camera si a inceput sa o loveasca cu pumnii si picioarele peste tot corpul, aducand-o astfel in stare de inconstienta.

A doua zi, pentru ca victima, Mirela Buju, a refuzat sa manance, Constantina Petre, Soni Armand Ceanac si Chira Vasile au coborat in beciul unde se afla aceasta si, considerand ca se preface ca este bolnava pentru a nu merge cu clientii, au hotarat sa-i aplice o noua corectie.

"Dupa ce au batut-o violent, dandu-si seama ca victima nu mai misca au intentionat sa o duca la un spital, au pus-o intr-un cearsaf si au scos-o din beci, dar ulterior s-au razgandit si au dus-o inapoi in beci unde a fost lasata pana a doua zi cand a fost gasita, decedata, de organele de politie", se arata in comunicatul Parchetului.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#proxeneti, #arest, #omor, #Tribunal , #frauda