Cum a fost ziua "Fara pantaloni la metrou" (Galerie foto)

Duminica, 10 Ianuarie 2016, ora 18:52
10405 citiri
Cum a fost ziua "Fara pantaloni la metrou" (Galerie foto)
Foto: Facebook/Fara pantaloni la metrou 2016

Zambete, apreciere sau indignare au starnit, duminica, mai multi tineri care au renuntat la pantaloni in favoarea pantalonilor scurti la metroul bucurestean in scop caritabil.

E pentru a doua oara cand este organizat evenimentul "No Pants Subway Ride" ("Fara pantaloni la metrou"). Zece tineri au atras privirile bucurestenilor care au circulat cu metroul pe ruta Piata Unirii - Pipera si inapoi. Ei si-au donat pantalonii si au decis sa mearga in boxeri sau pantaloni scurti pentru a atrage atentia asupra persoanelor nevoiase.

Tinerii au ascultat muzica in metrou, au citit, iar unii dintre ei si-au facut selfie.

"Scopul acestei actiuni este de a face oamenii sa zambeasca, sa descretim fruntile, dar si sa strangem ceva haine pe care le vom dona unei case de copii. (...) Majoritatea oamenilor erau amuzati, se uitau si apoi reveneau la rutina. Noi vrem sa scoatem lumea din rutina facand chestii distractive", a declarat co-organizatorul evenimentului Florin Badita.

Ziua fara Pantaloni la metrou, duminica, in Bucuresti

6 persoane in chiloti si cel putin 20 de oameni ai presei...

Posted by Catalin Stefan on Sunday, January 10, 2016

El a precizat ca se astepta la un numar mai mare de participanti, iar cei de la Metrorex nu "le-au mai facut atat de multe probleme ca anul trecut".

Unul dintre participanti a spus ca si-a donat pantalonii si va merge in boxeri acasa, adaugand ca "nu il intereseaza cum il trateaza oamenii din metrou". El a spus ca este prima data cand participa la un astfel de eveniment si a aflat de pe Facebook.

Ziua fara pantaloni la metrou 2016

Posted by Florin Badita on Sunday, January 10, 2016

Initiativa reprezinta putina nebunie, dar si distractie, a afirmat Sergiu. "Aducem un zambet pe fetele oamenilor care merg cu metroul si totodata aducem si putina iritatie pentru cei mai in varsta care apreciaza gestul ca unul dizgratios. Daca ar sti cu adevarat scopul, cu siguranta ar fi ok", a afirmat tanarul.

Cateva doamne care calatoreau cu metroul se intrebau daca nu cumva le este frig tinerilor. O tanara facea poze, ea a spus ca ii place initiativa, dar nu ar avea curaj sa calatoreasca cu metroul fara pantaloni. Doi straini au afirmat ca au auzit de eveniment la stiri, dar nu stiau care este scopul. Ei au spus ca este amuzant.

Fiecare face cum vrea, este o tinuta de casa, nu de strada, a replicat o alta doamna.

"Nu imi place sa umble in chiloti sau pantaloni scurti. Este lenjerie intima. Nu ma deranjeaza, dar nu mi se pare ok", a comentat o doamna mai in varsta.

In schimb, bodyguardul de la metrou a cerut presei autorizatie sa filmeze indicand regulamentul trenului, care spune ca fotografierea si filmarea sunt interzise la metrou.

Evenimentul "No Pants Subway Ride", care are loc la nivel mondial incepand din 2002, s-a desfasurat pentru a doua oara consecutiv in Bucuresti. Evenimentul urmeaza sa se desfasoare si la New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver si Washington DC.

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#fara pantaloni metrou, #fara pantaloni metrou 2016 , #metrou