Reactia PNL la ONG-ul lui Tariceanu: Tradare pentru PSD!

Vineri, 13 Iunie 2014, ora 07:37
2935 citiri
Reactia PNL la ONG-ul lui Tariceanu: Tradare pentru PSD!
Foto: Arhiva Ziare.com

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat joi ca anuntul constructiei unei asa-zise initiative care sa "reformeze" liberalismul nu este altceva decat o noua rata a tradarii platita constiincios PSD de catre Calin Popescu Tariceanu in contul functiei de presedinte al Senatului.

Pocora sustine, intr-un comunicat de presa, ca infiintarea grupului de initiativa de catre Tariceanu reprezinta "o noua incercare a lui Victor Ponta de a distrage atentia opiniei publice de la demersul serios si rapid al PNL si PDL de unificare a dreptei care da adevarate cosmaruri socialistilor in perspectiva viitoarelor alegeri prezidentiale".

Purtatorul de cuvant al PNL apreciaza ca membrii partidului care au ales sa se alature grupului infiintat de Tariceanu au facut "o alegere gresita".

Tariceanu atrage mai multi parlamentari din PNL - vezi cine sunt

"Presupusa salvare a liberalismului nu se poate face sub umbrela socialista si nu te poti numi liberal daca esti condus de Victor Ponta! Constatam cu regret ca domnul Tariceanu, supus presiunilor venite din partea PSD, a reusit sa atraga in acest joc o serie de colegi din PNL si sa le ofere o sansa iluzorie de a reveni la putere prin usa din dos.

Alaturarea acestor parlamentari demersului domnului Calin Popescu Tariceanu reprezinta o alegere gresita, acest grup urmand a fi asimilat in cele din urma de PSD", sustine Pocora.

Ea afirma ca cel mai important proiect al PNL reprezinta in momentul de fata construirea unui mare partid de dreapta.

"Adevaratii liberali sunt in interiorul PNL si continua sa lupte pentru formarea unui mare partid de dreapta, astfel incat sa putem oferi o alternativa solida la politica social-democratilor de a-si subordona toate institutiile statului", conchide Cristina Pocora.

Tariceanu isi lanseaza grupul cu gandul la ABBA: "I have a dream"

Grupul de initiativa pentru pastrarea identitatii liberale initiat de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost lansat joi in Capitala in prezenta mai multor parlamentari liberali.

#PNL reactie ONG Tariceanu, #PNL pierde parlamentari Tariceanu, #Tariceanu ONG , #PNL